GNTM 2: Η 23χρονη Μαρίνα Γρηγορίου μάγεψε την κριτική επιτροπή, όμως εμείς βρήκαμε σε ποια μοιάζει

GNTM 2: Η 23χρονη Μαρίνα Γρηγορίου μάγεψε την κριτική επιτροπή, όμως εμείς βρήκαμε σε ποια μοιάζει

Παρατήρησες μήπως σε ποια μοιάζει;

Άλλο ένα επεισόδιο του Greece’s Next Top Model προβλήθηκε εχθές το βράδυ, με αρκετές γοητευτικές και όμορφες παρουσίες να κάνουν την εμφάνισή τους στην αίθουσα των οντισιόν. Εμείς δεν ξεχωρίσαμε πολλά κορίτσια από τα χθεσινά, ήταν όμως μια κοπέλα που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και η οποία φυσικά πήρε το εισιτήριο για το bootcamp.

Η 23χρονη Μαρίνα Γρηγορίου μπορεί να έχει τελειώσει δημοσιογραφία, όμως την κέρδισε ο μαγικός κόσμος του μακιγιάζ, αλλά και του modelling. Μάλιστα για αρκετά χρόνια έκανε και πρωταθλητισμό στην κολύμβηση, κάτι που σταμάτησε έπειτα από έναν τραυματισμό που είχε.

Η Μαρίνα μάλιστα, πριν πάει στο Greece’s Next Top Model έκανε ένα πέρασμα κι από τα καλλιστεία πέρυσι, όπου και αναδείχθηκε αναπληρωματική Μις Ελλάς. Εμάς όμως το πολύ ιδιαίτερο πρόσωπό της και το αδιαπέραστο χρώμα των ματιών της μας θύμισε κάποια άλλη, που ίσως να σκέφτηκες κι εσύ. Το πρόσωπό της μας θύμισε πάρα πολύ τη Bella Hadid, και αν τη δεις και την παρατηρήσεις καλά, θα βρεις κι εσύ την ομοιότητα μεταξύ τους.

Δες την οντισιόν της Μαρίνας στο βίντεο που ακολουθεί, ενώ στη gallery μπορείς να δεις και φωτό.