25 χρόνια μετά ο Cole Sprouse γίνεται και πάλι ο Ben από το FRIENDS και η φωτό συγκινεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
25 χρόνια μετά ο Cole Sprouse γίνεται και πάλι ο Ben από το FRIENDS και η φωτό συγκινεί

Δες την απίστευτη φωτογραφία του

Τα «Φιλαράκια» ή αλλιώς «Friends» είναι η σειρά με το μεγαλύτερο φανατικό τηλεοπτικό κοινό σε όλο τον κόσμο. Αυτό το Σαββατοκύριακο γιορτάζει 25 χρόνια από την πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου και φυσικά το διαδίκτυο γιορτάζει μαζί τους. Αρκετοί από τους πρωταγωνιστές έχουν κάνει κάποιο post στο Instagram, το καλύτερο όμως αφιέρωμα έχει κάνει η Google.

Όταν κάνεις αναζήτηση τους 5 χαρακτήρες, χαρακτηριστικά εικονίδια στη σελίδα σε οδηγούν στο να δεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό. Για παράδειγμα: αν πατήσεις «Ross Friends» ή «Ross Geller», πάνω δεξιά εμφανίζεται ο καναπές - τον πατάς κι ακούγεται το χαρακτηριστικό «Pivot!» από το επεισόδιο της μετακόμισης του καναπέ από τη σκάλα). Αν αναζητήσεις την Phoebe, η κιθάρα της είναι η είσοδος για να την ακούσεις άλλη μία φορά να σου τραγουδάει το «Smelly Cat». Κάνε μια αναζήτηση και θα καταλάβεις.

Ωστόσο το πιο ωραίο tribute στη σειρά το έκανε ο Cole Sprouse, ο τηλεοπτικός γιος του Ross Geller, Ben, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία του «ζωντανεύοντας» ξανά τον Ben. Και δεν θα σου το κρύψουμε μια συγκίνηση την αισθανθήκαμε. Για την ακρίβεια η φωτογραφία ανέβηκε από τους ανθρώπους που χειρίζονται το Instagram των Friends και η φωτογραφία αυτή δείχνει τον Ben (aka Cole Sprouse) να ποζάρει στον καναπέ παρέα με τον Hugsy τον πιγκουίνο (και αυτό δεν πρέπει να το μάθει ο Joey).

Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.