Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το βίντεο πριν από 8 χρόνια και η τεράστια αλλαγή της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το βίντεο πριν από 8 χρόνια και η τεράστια αλλαγή της

Είσαι σίγουρη ότι θυμάσαι πώς ήταν στα καλλιστεία; (video)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από πέρυσι που την είδαμε στο Greece’s Next Top Model στο ρόλο του κριτή μας ενθουσίασε και μας έκανε να την αγαπήσουμε πολύ. Ποια άλλη άλλωστε έχει κάνει τα πάντα όπως η Ηλιάνα; Καμία. Επίσης ποιος είναι αυτός που δεν έχει υιοθετήσει την έκφραση «από εμένα είναι όχι». Η κριτής του GNTM έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz και όχι μόνο για το reality μοντέλων.

Η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά και τα σχόλια για το αν έχει κάνει πλαστική ή όχι στη μύτη της, ήταν μερικά από όλα αυτά που ακούστηκαν για εκείνη την περσινή χρονιά. Εμείς ωστόσο αυτή τη φορά, θέλουμε να γυρίσουμε λίγο πίσω τον χρόνο και να πάμε στο 2011, τότε που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπροσώπησε την Ελλάδα, στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe.

Θυμάσαι μήπως πως ήταν τότε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα βίντεο από εκείνη την βραδιά, όπου η κριτής του GNTM παρουσιάζει τον εαυτό της και κάνει την πασαρέλα της με μαγιό και βραδινό φόρεμα. Κι ενώ είναι κορμάρα, αλλά πολύ διαφορετική από σήμερα, το πρόσωπό της δείχνει πράγματι διαφορετικό, σε σημείο που θα μπορούσαν οι φήμες περί πλαστικής να επιβεβαιώνονται.

Όπως και να ‘χει δεν ξέρουμε αν έχει κάνει κάτι, ούτε θα την κρίνουμε γι’ αυτό, απλά θέλουμε να εστιάσουμε στην αλλαγή της με τα χρόνια.

Δες το βίντεο παρακάτω.