Jennifer Aniston – Reese Witherspoon: Μόλις έγιναν viral κι ο λόγος είναι αυτό το βίντεο

Νατάσσα Σχοινά
Jennifer Aniston – Reese Witherspoon: Μόλις έγιναν viral κι ο λόγος είναι αυτό το βίντεο

Aniston και Witherspoon έχουν μέχρι σήμερα την καλύτερη χημεία μεταξύ τους και το αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά

H Jennifer Aniston έχει ένα πολύ πιστό και φανατικό κοινό που βρίσκεται συντονισμένο για το κάθε της βήμα, με την ένταξή της στον κόσμο του Instagram να αποτελεί το αντικείμενο συζήτησης των περασμένων ημερών. Κι ενώ ο λογαριασμός της έχει ήδη αρχίσει να γεμίζει με υλικό που ανεβάζει, μία άλλη ηθοποιός και φίλη της, η Reese Witherspoon, δημοσίευσε ένα βίντεο που μέσα σε δύο ώρες κατάφερε να ξεπεράσει τις ένα εκατομμύριο προβολές.

Το εν λόγω βίντεο έκανε τους followers να ενθουσιαστούν, αφού οι δύο σταρ αναβίωσαν μία διάσημη σκηνή από τα Φιλαράκια, όπου υποδύθηκαν δύο εκ των αδερφών Green. Το θέμα του συγκεκριμένου επεισοδίου («The one with Rachel’s Sister») είχε να κάνει με την Jill που προσπαθούσε να κερδίσει τον Ross, ώστε να μπει στο μάτι της Rachel.

Στο απόσπασμα, η Rachel λέει στην αδερφή της ότι δεν μπορεί να έχει τον Ross, κάνοντάς την έτσι να το πάρει πατριωτικά και να δημιουργηθεί μία εντελώς αστεία στιχομυθία. Ε, λοιπόν, αυτήν ακριβώς τη σκηνή αναβίωσαν 19 χρόνια μετά την πρώτη της εκτέλεση κι ενθουσίασαν το κοινό.

Δες τη στο βίντεο που ακολουθεί και που ανέβασε η Reese στο Instagram της.


https://www.instagram.com/p/B3w-rUZgkRG