Ο νιόπαντρος ηθοποιός τρολάρει ανελέητα την σύζυγό του στο Instagram για έναν απλό λόγο

Ο νιόπαντρος ηθοποιός τρολάρει ανελέητα την σύζυγό του στο Instagram για έναν απλό λόγο

Ο ηθοποιός αποφάσισε να τρολάρει δημόσια τη γυναίκα του

Την δόξα του Ryan Renolds αποφάσισε να κλέψει ένας άλλος συνάδελφός του, ο οποίος είναι μεν νιόπαντρος αλλά αποφάσισε να τρολάρει την σύζυγό του στο Instagram.

Η καψερή η 29χρονη επιχείρησε να φτιάξει ένα σπιτικό bagel για τον καλό της, με τον οποίο παντρεύτηκαν στις αρχές του καλοκαιριού. Η προσπάθεια δεν πήγε καλά, το φαγητό κάηκε και το ρολάρισμα του συζύγου της στο Instagram υπήρξε μεγάλο κι όχι τόσο αστείο θα λέγαμε,

Είμαι περήφανος για την αγαπημένη μου που προσπάθησε να μου μαγειρέψει απόψε. Τα πήγε καλά; Όχι. Αλλά όπως λέει και ο Rocky Balboa δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις αλλά πόσες φορές θα σηκωθείς και θα προχωρήσεις. Όπως βλέπετε και από το πιάτο που πόσταρα, το bagel δεν είχε τύχη. Δεν μπορώ καν να καταλάβω τι πήγε στραβά εδώ. Ήταν απλό. Το βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων για δύο λεπτά, μπορεί εκείνη να νόμιζε για δύο ώρες. Αλλά θέλω να επικροτήσω την προσπάθειά της. Είναι μεγάλο βήμα αυτό για σένα μωρό μου, είμαι περήφανος.






Μιλάμε φυσικά για τον Chris Pratt και την αγαπημένη του Katherine Schwarzenegger, κόρη του Arnold Schwarzenegger με την οποία παντρεύτηκαν τον Ιούνιο.