GNTM: Ακόμη μία μέρα που δεν αποχώρησε η Σουζάνα. Ποια κοπέλα έφυγε;

GNTM: Ακόμη μία μέρα που δεν αποχώρησε η Σουζάνα. Ποια κοπέλα έφυγε;

Οι άδικες αποχωρήσεις συνεχίζονται

Και όσο το Greece’s Next Top Model προχωράει, τόσο συνεχίζονται και οι άδικες αποχωρήσεις από το σπίτι του GNTM. Μετά τις αποχωρήσεις της Αργυρώς, της Σίλιας και της Λυδίας, οι οποίες ομολογουμένως τα είχαν πάει καλύτερα από άλλες που έμειναν μέσα, ένα ακόμη κορίτσι πέρασε σήμερα το κατώφλι της εξόδου.

Κάθε εβδομάδα περιμένουμε με ανυπομονησία την αποχώρηση της Σουζάνας ή έστω της Άννας Χατζή, όμως ποτέ δεν παίρνουμε αυτό που θέλουμε. Σήμερα τα κορίτσια έκαναν την πρώτη τους φωτογράφιση υψηλής ραπτικής, όμως αυτό έγινε με έναν παράδοξο τρόπο, αφού έπρεπε να ισορροπήσουν σε ένα τροχό. Πολλές ήταν οι φωτογραφίες που μας άρεσαν, όμως η κριτική επιτροπή αποφάσισε πως μία κοπέλα δεν θα συνεχίσει παρακάτω.

Η συγκεκριμένη μάλιστα ήταν και μία από τις αγαπημένες του Άγγελου Μπράτη, και παρά το γεγονός πως έπρεπε να πάρει την απόφαση αυτή μαζί με τους υπόλοιπους, θεωρούμε, πως στεναχωρήθηκε.

Την καλύτερη φωτογραφία της ημέρας πήρε η Κάτια Ταραμπανκό, η οποία επιλέχθηκε και από την σχεδιάστρια να κρατήσει το φόρεμά της, καθώς το πούλησε πιο ωραία. Το πλατώ μετατράπηκε σε αρένα και τα κορίτσια εξέφρασαν τις απορίες τους σχετικά με τη Σουζάνα και επικράτησε ο κακός χαμός.



Εν τέλει οι κριτές ομόφωνα αποφάσισαν πως η σημερινή της φωτογραφία δεν ήταν καλή κι έτσι, η Ιωάννα Κυρίτση αποχώρησε από το παιχνίδι.