Η αντίδραση του William στην αποκαλυπτική συνέντευξη που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Harry

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αντίδραση του William  στην αποκαλυπτική συνέντευξη που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Harry

Ήταν αυτή που περίμενες;

Ο πρίγκιπας Harry πριν από δύο ημέρες παραχώρησε μία συνέντευξη στο ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε από το ταξίδι τους στην Αφρική, στην οποία επιβεβαίωνε πως οι σχέσεις του με τον αδερφό του William δεν είναι και οι καλύτερες το τελευταίο διάστημα. Σχεδόν έναν χρόνο τώρα ακούμε για τις σχέσεις των δύο αδερφών, με το παλάτι να ην επιβεβαιώνει τίποτα από αυτά. Και την επιβεβαίωση αυτή έκανε ο Harry, δίνοντας υπόσταση στις κακές φήμες που κυκλοφορούσαν.

Μιλώντας λοιπόν στο ντοκιμαντέρ από το ταξίδι στην Αφρική, ο Harry αποκάλυψε πως όντως η σχέση του με τον αδερφό του έχει αλλάξει. «Κομμάτι της δουλειάς, του ρόλου που έχουμε, είναι η πίεση που δεχόμαστε και πολλά πράγματα κι άλλα τόσα που συμβαίνουν αλλά είμαστε αδέρφια, πάντα θα είμαστε, ξέρω ότι θα είναι εκεί για μένα κι εγώ για εκείνον, δεν βλεπόμαστε όπως παλιά επειδή είμαστε πολυάσχολοι και έχουμε ακολουθήσει άλλα μονοπάτια αλλά τον αγαπώ πολύ κι ό,τι έχει συμβεί έχει δημιουργηθεί από το τίποτα. Έτσι είναι τα αδέρφια, έχουν καλές και κακές μέρες».



Τάδε έφη πρίγκιπας Harry και ο William φυσικά αντέδρασε. Και δεν ξέρουμε τι έχεις στο μυαλό σου, όμως η αντίδρασή του δεν ήταν αυτή που περίμενες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο William έδειξε ιδιαίτερα ανήσυχος με τις δηλώσεις του Harry, ενώ φέρεται να έχει πει πως ελπίζει ο αδερφός του και η Meghan να είναι καλά.