Δες τις κούκλες δίδυμες κόρες της Πόπης Τσαπανίδου

Δες τις κούκλες δίδυμες κόρες της Πόπης Τσαπανίδου

Μεγάλωσαν, ομόρφυναν και ποζάρουν με τη μαμά τους.

Πόπη Τσαπανίδου. Μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον χώρο της δημοσιογραφίας. Και σήμερα έχουν γενέθλια τα διδυμάκια της τα οποία μεγάλωσαν και της μοιάζουν αρκετά. Οι κόρες της είναι πλέον ολόκληρες κοπέλες και μάλιστα πανέμορφες.

Στο νέο της post στο Instagram μοιράζεται με τους followers της δύο φωτογραφίες. Μία από το παρελθόν που εκείνες ήταν μικρές και χανόντουσαν στην αγκαλιά της και άλλη μία από το παρόν.

Τις καμαρώνω. Τις βλέπω και ψηλώνω μισό μέτρο. Τις κρυφοκοιτάζω όταν δεν με παρακολουθούν και διακρίνω στο καθαρό βλέμμα τους, δύναμη και καλοσύνη.
Έγιναν όσα ονειρεύτηκα και ακόμα περισσότερα. Έγιναν ωραία τυπάκια. Συμπονετικά. Υπεύθυνα. Εργατικά. Αφοσιωμένα. Τολμηρά. Αποφασιστικά. Έγιναν καλοί άνθρωποι.
Όλα τα άλλα μου περισσεύουν. Κι όταν ζητούν την γνώμη μου για τις αποφάσεις που θέλουν να πάρουν -πόσο μεγάλη τιμή μου κάνουν, να ξεραν!- ξέρω πως ότι κι αν επιλέξουν στο σωστό δρόμο θα είναι. Γιατί είναι ο δρόμος τους. Και πρέπει να τον ανοίξουν μόνες τους, να τον περπατήσει η κάθε μια μέχρι να τον μάθει να τον στρώσει και να ανακαλύψει κάθε του λεπτομέρεια.
Και έχω εμπιστοσύνη ότι όλα όσα θέλουν θα τα καταφέρουν. Όχι γιατί εγώ είμαι η μεγάλη γνώστρια όλων των μυστικών του πλανήτη και η σοφή του κόσμου τούτου… αλλά γιατί είμαι η μάνα τους. Και το μυαλό μου στο βάθος του μου λέει «τρέχα μπροστά τους και προστάτεψέ τες από πόνο και φόβο» αλλά ευτυχώς -ευτυχώς Θεέ μου-, η ψυχή μου με κρατάει πίσω και μου λέει «μπάστα. έκανες ότι είχες να κάνεις μαζί τους». Τώρα είναι η σειρά τους για να κάνουν τα σωστά και τα λάθη. Για να μάθουν, να ωριμάσουν, να απολαύσουν. Να ζήσουν δηλαδή! Γιατί αυτό είναι η ζωή. Οι εμπειρίες τους. Όλες δικές τους. Επιλογές τους. Σαν σενάριο.
@panadol_extra και @eftychiaaaa Γράψτε το σκηνή σκηνή και μετά ζήστε το σαν ταινία! Είστε οι πρωταγωνίστριες. Καλή διασκέδαση στο ταξίδι της υπόλοιπης ζωής σας που ξεκινά σήμερα έναν καινούριο υπέροχο φωτεινό κύκλο! Λάμψτε αγαπάρες μου