Έχεις δει πρόσφατα τα δίδυμα παιδιά του Enrique Iglesias; Μεγάλωσαν πολύ και είναι πανέμορφα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχεις δει πρόσφατα τα δίδυμα παιδιά του Enrique Iglesias; Μεγάλωσαν πολύ και είναι πανέμορφα

Σε έναν μήνα γίνονται δύο ετών

Τον Δεκέμβρη του 2017 η είδηση πως ο Enrique Iglesias έγινε μπαμπάς ήταν η έκπληξη της χρονιάς –λίγο πριν αυτή εκπνεύσει- αφού τόσο εκείνος, όσο και η σύντροφός του Anna Kournikova, κρατούσαν σαν επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη. Ο 44χρονος τραγουδιστής έγινε μπαμπάς δύο υπέροχων παιδιών (τα οποία είναι και δίδυμα) και συχνά μέσα από τα social media βλέπουμε στιγμές μαζί τους.

Τα δίδυμα Lucy και Nicolas στις 17 Δεκεμβρίου γίνονται δύο χρονών, και είναι απίστευτο το πόσο έχουν μεγαλώσει. Ο τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram account του ένα βίντεο στο οποίο παίζει με τα δίδυμα παιδιά του κι εκείνα ξεκαρδίζονται. Κατάξανθα και γλυκύτατα που εκ πρώτης όψεως θα λέγαμε πως μοιάζουν πολύ στη μαμά τους. Σε αυτό το post παίζουν με τον τραγουδιστή και μας χαρίζουν το πιο γλυκό βίντεο της ημέρας.

Η Lucy και ο Nicolas είναι οι αδυναμίες του sexy τραγουδιστή και δεν αναρωτιόμαστε το γιατί, όταν τον βλέπουμε να χαίρεται και να διασκεδάζει έτσι μαζί τους. Δες το βίντεο που ακολουθεί και παρατήρησε πόσο χαρούμενος κι ευτυχισμένος είναι.