Εχμμ...είναι ο Jamie Foxx ζευγάρι με αυτή την πασίγνωστη ηθοποιό;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εχμμ...είναι ο Jamie Foxx ζευγάρι με αυτή την πασίγνωστη ηθοποιό;

Θα τρελαθούμε εντελώς

Τα προηγούμενα έξι χρόνια ο Jamie Foxx ήταν ζευγάρι με την Katie Holmes, κάτι όμως που ποτές δεν επιβεβαίωσαν δημόσια. Έκαναν κάποιες ινκόγκνιτο εμφανίσεις μαζί, όμως πάντα τύχαινε να τους απαθανατίζει κάποιος. Δεν τους είχαμε δει ποτέ μαζί σε δημόσια εμφάνιση, πράγμα που σήμαινε πως ποτέ δεν μιλούσαμε με βεβαιότητα για τη σχέση αυτή.

Τους τελευταίους μήνες έχει κυκλοφορήσει και είναι πλέον επίσημο πως ο Jamie Foxx και η Katie Holmes έχουν χωρίσει, με τον ηθοποιό όμως να μονοπωλεί τα Μέσα, εξαιτίας πληροφοριών και φωτογραφιών που τον ήθελαν να βγαίνει με νεαρή καλλονή, ίδιας ή μικρότερης ηλικίας από την κόρη του. Εκείνος ισχυρίστηκε πως είναι απλά φίλοι, όμως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για τίποτα.

Και ξαφνικά βλέπουμε φωτογραφίες του Jamie σε έξοδο με πασίγνωστη ηθοποιό και μένουμε άφωνες. Φυσικά οι φήμες πως οι δυο τους βγαίνουν και είναι σε σχέση κυκλοφόρησαν στο άψε σβήσε. Και ευτυχώς έχουμε απάντηση από την ίδια τη star για το αν είναι πράγματι ζευγάρι. Ο λόγος για την Kate Beckinsale την οποία ειλικρινά ο χρόνος δεν την αγγίζει.

Η διάσημη ηθοποιός πόζαρε με τον Jamie και αμέσως να οι φήμες κυκλοφόρησαν. Ωστόσο εκείνη με ένα post στο Instagram account της απάντησε στις φήμες αυτές δίνοντας ένα τέλος. «Εδώ θα ήθελα να επισημάνω πως το να στέκομαι δίπλα σε κάποιο για μια φωτογραφία, δεν σημαίνει ότι βγαίνουμε κιόλας», έγραψε στο caption της φωτογραφίας της. Είναι όμως αλήθεια ή το είπε απλά για να θολώσει τα νερά;

Θα μάθουμε στην πορεία.