Η Jennifer Aniston με μίνι φόρεμα στα 50 της είναι η απόλυτη θεά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Jennifer Aniston με μίνι φόρεμα στα 50 της είναι η απόλυτη θεά

Μα τι κορμί είναι αυτό;

Μπορεί η Jennifer Aniston να είναι καινούργια στο Instagram, όμως τόσα χρόνια έχει μάθει να παίζει άψογα το παιχνίδι της δημοσιότητας. Ξέρει πολύ καλά πως να χειριστεί τα Μέσα, όσο και τον ίδιο της τον εαυτό. Και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικά 24ωρα στο account της.

Η Jennifer Aniston ξεκίνησε το πρωί για τη δουλειά της, όμως πριν φύγει πήρε μαζί και τον σκύλο της. Ωστόσο δεν ήταν αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον μας στη φωτογραφία. Η 50χρονη ηθοποιός απέδειξε για μία ακόμη φορά πως έχει κορμάρα, φορώντας ένα super mini ροζ φόρεμα, το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της, και εμάς άφωνες.

«Είναι δυνατόν να έχει τόσο αψεγάδιαστο σώμα στα 50 της;», ήταν η πρώτη μας σκέψη όταν είδαμε τη φωτογραφία στην αρχή. Στη συνέχεια ήπιαμε μια γουλιά καφέ να ξυπνήσουμε (σε περίπτωση που ονειρευόμασταν), όμως η κορμάρα της παρέμεινε η ίδια. Το μόνο που άλλαξε ήταν το σοκ μας, το οποίο εννοείται έγινε μεγαλύτερο, αλλά και το πρόγραμμα της διατροφής μας.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα πας να φας ένα κομμάτι πίτσα φέρε στο μυαλό σου αυτή τη φωτογραφία.