Συγκλονίζει η Άσπα Τσίνα του Fame Story: Η μάχη με τον καρκίνο και η ευχή του γιου της

Συγκλονίζει η Άσπα Τσίνα του Fame Story: Η μάχη με τον καρκίνο και η ευχή του γιου της

Η 42χρονη τραγουδίστρια δίνει την πιο σοβαρή μάχη για τη ζωή της

Mια συγκλονιστική κατάθεση ζωής έκανε η Άσπα Τσίνα, την οποία γνωρίσαμε στο Fame Story 1 εν έτει 2002.

Η 42χρονη σήμερα Τσίνα ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη και της εκπομπής «Μεσάνυχτα» και η απόκάλυψη για τη μάχη με το πολλαπλό μυέλωμα που δίνει και η περιγραφή των γεγονότων που οδήγησαν στη διάγνωσή της είναι πραγματικά συγκλονιστική:

«Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο. Κάθε μέρα ήμουν και χειρότερα.

Πριν βγει η διάγνωση εγώ γνώριζα ότι έχω κάτι πολύ σοβαρό. Μετά από ειδικές εξετάσεις έμαθα ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο. Έχω έναν αιματολογικό καρκίνο που λέγεται πολλαπλό μυέλωμα.

Στον γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκαλα. Τον έβαλα μάλιστα να δει και βιντεάκι στο Ίντερνετ για να μπορέσει να καταλάβει το παιδί αυτό που συμβαίνει στη μητέρα του. Ενημέρωσα τη μητέρα μου αλλά και τον πρώην σύντροφό μου.

Οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να ξεκινήσω εντατική χημειοθεραπευτική αγωγή άμεσα προκειμένου να ανασταλεί η πορεία του νοσήματος. Μου είπαν ότι είμαι τυχερή γιατί δεν μου έχει κάνει βλάβες στα νεφρά».



Η Άσπα, η οποία επέλεξε να ξεκινήσει τις δύσκολες χημειοθεραπείες μετά την πραγματοποίηση του βιντεοκλίπ για το νέο της τραγούδι με τον Φοίβο, μίλησε και για τα λόγια που είπε στον γιο της, όταν εκείνος της ζήτησε να μην πεθάνει.

Δες την απάντησή της στο παρακάτω βίντεο: