Εκτός GNTM οι δύο πιο αντιπαθητικές παίκτριες του reality

Εκτός GNTM οι δύο πιο αντιπαθητικές παίκτριες του reality

*Με υψωμένα χέρια στον ουρανό φωνάζουμε αλληλούια*

Σήμερα είναι Πέμπτη, και οι Πέμπτες είναι οι πιο ωραίες μέρες μας γιατί μαθαίνουμε τις αποχωρήσεις του Greece’s Next Top Model της επόμενης εβδομάδας. Μετά την Ελευθερία και την Εμμανουέλα έρχονται δύο αποχωρήσεις φωτιά. Δύο αποχωρήσεις των πιο αντιπαθητικών παικτριών που έχουν περάσει ποτέ από το Greece’s Next Top Model. Τολμούμε να πούμε πως είναι πιο αντιπαθητικές και από τις Μέγκι Ντριο και Εύη Ιωαννίδου.

Κάθε τους σχόλιο on camera στάζει φαρμάκι, και θέλεις με κάποιο τρόπο να περάσεις το χέρι σου στην οθόνη και να τις δείρεις. Μέσα στην υπεροψία και την αλαζονεία οι δύο κοπέλες είναι οι πλέον αντιπαθητικές και για καλή μας τύχη την επόμενη εβδομάδα αποχωρούν.

Δεν θέλουμε να σε κρατάμε άλλο σε αγωνία και σου λέμε ευθύς πως οι δύο επόμενες αποχωρήσεις ανήκουν στις Άννα Χατζή και Ασημίνα Χαρίτου.


via GIPHY


Ναι, ναι καλά διαβάζεις. Οι FF αποδεκατίζονται με την Κάτια να είναι η μόνη που απομένει μέσα στο παιχνίδι. Το account gntm.2019.spoiler στο Instagram έχει ανεβάσει φωτογραφία με τις Ασημίνα και Άννα να διασκεδάζουν σε γνωστό club της Αθήνας.

Δεν ξέρουμε ακόμη με ποια σειρά φεύγουν, αλλά είναι το λιγότερο που μας απασχολεί, μετά από αυτή την απίστευτη είδηση.


via GIPHY