Εχμ…ορίστε; Η Khloe Kardashian μόλις συγχώρησε τον Tristan και τη Jordyn με ένα post στα social

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εχμ…ορίστε; Η Khloe Kardashian μόλις συγχώρησε τον Tristan και τη Jordyn με ένα post στα social

Η πιο απρόσμενη εξέλιξη

Πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την ημέρα που έγινε γνωστό το σκάνδαλο της απιστίας της Khloe Kardashian, από τον σύντροφό της και την κολλητή της αδερφή της, η reality star παίρνει μια απόφαση και κάνει μια αποκάλυψη που δεν περίμενες με τίποτα. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται η 35χρονη star με ένα post στο Instagram αποφάσισε να συγχωρήσει και δημόσια τον Tristan Thompson και τη Jordyn Woods για όσα συνέβησαν.

Το post αυτό το ανέβασε χθες το βράδυ σε μορφή story στο account της η Khloe στο οποίο εξηγεί τους λόγους της συγχώρεσης και πως το να συγχωρείς είναι δύναμη και όχι αδυναμία. «Βλέπω πολλά σχόλια για το επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας του KUWTK. Όσο μισώ να μιλάω για όλα αυτά γιατί είμαι βέβαιη ότι όλοι το έχουν ξεχάσει όπως κι εγώ, τόσο πρέπει να σας πω πως είμαι απογοητευμένη που οι άνθρωποι προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι που δεν υπάρχει.

Δεν κρατώ αρνητικά ή αισθήματα μίσους σε κανέναν. Το εννοώ. Η ζωή είναι σύντομη! Είμαστε όλοι άνθρωποι που προσπαθούμε να καταλάβουμε αυτό το πράγμα που ονομάζεται ζωή. Ποια είμαι εγώ για να καταδικάσω κάποιον άλλο; Ναι, επιτρέπεται να νιώθω πληγωμένη και πόνο. Θα ήταν αφύσικο για μένα να προσποιούμαι σαν να μην το κάνω. Προσωπικά, δεν θέλω να μεταφέρω μια καρδιά γεμάτη μίσος. Επιθυμώ ειρήνη στη ζωή μου. Το να έχω μόνο μίσος, το μόνο που θα κερδίσω, είναι να με βλάψει τελικά», κάπως έτσι ξεκίνησε το post της η Khloe, δίνοντας μας να καταλάβουμε πως πραγματικά τους έχει συγχωρήσει.

Δες στη gallery που ακολουθεί τα υπόλοιπα που αναφερόταν στο post της.