Έλλη Κοκκίνου: Μιλάει ανοιχτά για την Καίτη Γαρμπή, τον Σχοινά και τις πλαστικές

Έλλη Κοκκίνου: Μιλάει ανοιχτά για την Καίτη Γαρμπή, τον Σχοινά και τις πλαστικές

Δες τι συνέβη με τις «Μύγες»

Η Έλλη Κοκκίνου είναι μία από τις πιο όμορφες και sexy τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν μπορείς να αμφισβητήσεις. Είναι 49 χρονών και έχει σώμα που θα ζήλευε ακόμη και η Gigi Hadid. Δεν είναι λίγοι άλλωστε αυτοί που την παρομοιάζουν με την Jennifer Lopez, και για να είμαστε ειλικρινείς είναι μία από τις καλύτερες συγκρίσεις που έχουμε δει κι ακούσει ποτέ.

Εχθές η Έλλη Κοκκίνου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όμως πριν βρεθεί με τον παρουσιαστή πέρασε από την καθιερωμένη συνέντευξη με τις «Μύγες» (aka Φάνης Λαμπρόπουλος, Νικόλας Ράπτης και Θανάσης Πασσάς) όπου απάντησε σε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή, περίπου δηλαδή, έσκισε τις φωτογραφίες που ήθελε (και που μάλλον περιμέναμε) στο γνωστό παιχνίδι, και απάντησε αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις και που.



Φυσικά το ενδιαφέρον μας επικεντρώθηκε στο σημείο με τις φωτογραφίες αφού όπως είδαμε και στο τρέιλερ ο Νικόλας Ράπτης της έδωσε Διονύση Σχοινά και Καίτη Γαρμπή, κι εκείνη έπρεπε να επιλέξει να κρατήσει έναν από τους δύο. Και το ίδιο συνέβη όταν εμφανίστηκαν μπροστά της οι Θοδωρής Μαραντίνης-Χρήστος Μάστορας.

Ποιες φωτογραφίες έσκισε η sexy τραγουδίστρια, και ποιες επέλεξε να κρατήσει;



Το θερμόμετρο φυσικά ανέβηκε, όταν η Έλλη Κοκκίνου τραγούδησε το γνωστό τραγούδι της Sex, το οποίο έκλεισε 15 χρόνια από την κυκλοφορία του.