Είναι η Κάτια η νικήτρια του GNTM; Η Wikipedia «κάρφωσε» το αποτέλεσμα

Είναι η Κάτια η νικήτρια του GNTM; Η Wikipedia «κάρφωσε» το αποτέλεσμα

Και στη συνέχεια εξαφανίστηκε

Μια ακόμη κοπέλα αποχώρησε εχθές από το Greece’s Next Top Model, μία ανάσα πριν από τη τελική πεντάδα. Η Άννα Χατζή κατέρρευσε στο άκουσμα της αποχώρησής της και όλες οι κοπέλες έσπευσαν να την παρηγορήσουν. Η 19χρονη κατάφερε να φτάσει μέχρι τις έξι καλύτερες, έχασε όμως την ευκαιρία να ταξιδέψει στο Μιλάνο για τον ημιτελικό του GNTM.

Δύο επεισόδια μας χωρίζουν από τον τελικό της επόμενης Πέμπτης και φυσικά η αγωνία μας για τη νικήτρια, έχει ανέβει στα ύψη. Σύμφωνα με τα spoiler η τελική τριάδα είναι οι Κάτια, Κέισι και Άννα Μαρία. Ποια είναι όμως αυτή που θα πάρει τον τίτλο του GNTM και το χρηματικό έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ;

Η Βικιπαίδεια φαίνεται πως μάλλον γνωρίζει κάτι που εμείς δεν έχουμε μάθει ακόμη, αφού αν μέχρι χθες googl-αρες το gntm στον τέταρτο κύκλο θα σου έβγαζε την τελική κατάταξη των κοριτσιών, με το νούμερο ένα να έχει δίπλα το όνομα της Κάτιας Ταραμπανκό. Αυτό σημαίνει προφανώς πως η νικήτρια είναι η Κάτια; Όπως καταλαβαίνεις αυτό κάπως μας ανάστατωσε, αφού μέχρι και τώρα γνωρίζουμε πως κομμάτι του τελικού είναι live και η ανάδειξη της νικήτριας γίνεται με ψηφοφορία του κοινού.

Σήμερα η κατάταξη για τα πέντε τελευταία κορίτσια έχει σβηστεί και η αρίθμηση τελειώνει με την Άννα που τερμάτισε έκτη. Να σου θυμίσουμε επίσης πως στη Βικιπαίδεια μπορείς να συμπληρώσεις κι εσύ πράγματα, οπότε αυτό ίσως και να ήταν κάποιου είδους τρολ.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.