Με αυτό το παιδί του δεν μιλιέται ο Brad Pitt

Πατούλια Κατερίνα
Με αυτό το παιδί του δεν μιλιέται ο Brad Pitt

Ο Brad άλλαξε πολλά την χρονιά που πέρασε αλλά όχι αυτό

Το 2019 ήταν μια χρονιά που ο Brad Pitt είδε τη ζωή του και την καριέρα του να ανθίζει ξανά.

Ένα διαζύγιο που μετά από τρία χρόνια προχωράει, μια ζωή χωρίς αλκοόλ, μια χρονιά γεμάτη ταινίες που έσπασαν ρεκόρ και κέρδισαν τους κριτικούς και μόλις πριν λίγες ημέρες μάθαμε πως ο Pitt θα περάσει για πρώτη φορά τα Χριστούγεννα μαζί με τα τρία βιολογικά παιδιά του χωρίς την παρουσία ειδικού παρατηρητή.

Ο Pitt φέτος μίλησε στα μίντια, πιο πολύ και πιο ξεκάθαρα από ποτέ και μας έκανε να τον αγαπήσουμε από την αρχή. Όλα έφτιαξαν εκτός από ένα: την σχέση του με ένα από τα έξι παιδιά του.

Μιλάμε για την ταραγμένη σχέση του με τον 18χρονο φοιτητή πια Maddox που σύμφωνα με το Us Weekly, δεν έχει αποκατασταθεί.

Ο Pitt, δεν μιλάει ακόμα με τον Maddox ο οποίος υπήρξε και το πρώτο παιδί που ο Brad αποφάσισε να υιοθετήσει μαζί με την Jolie.

Ο Brad δεν προσπάθησε ποτέ να δει τον Maddox, δεν υπήρξε επαφή μεταξύ τους.

Όσο για την σχέση του Pitt με τον 16χρονο Pax και την 14χρονη Zahara δεν είναι ιδανική και τα δύο αυτά υιοθετημένα παιδιά του Brad δεν θέλουν να περάσουν τις γιορτές μαζί του.

Πέρσι, τονίζει το περιοδικό, η Zahara πέρασε κάποιες ώρες με τον πατέρα της αλλά ένιωθε άβολα. Φέτος δεν θέλει να πιέσει κανένα παιδί και θα δει μόνο την Shiloh, την Vivienne και τον Knox.