Μάθαμε ποια θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, όμως θυμάσαι που την έχεις ξαναδεί;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μάθαμε ποια θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, όμως θυμάσαι που την έχεις ξαναδεί;

Στοιχηματίζουμε πως δεν την είχες παρατηρήσει

Πριν από μερικές ώρες ανακοινώθηκε κι επίσημα ποια θα είναι η φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision. Οκ, μπορεί να σκεφτείς πως έχουμε ακόμη Ιανουάριο και η Eurovision είναι τον Μάιο, όμως υπάρχουν και χώρες που έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους πολύ πριν τα Χριστούγεννα.

Για την Ελλάδα είχε ακουστεί αρκετές φορές το όνομα της 18χρονης Στεφανίας, όμως πριν από μερικές μέρες ακούστηκε και αυτό των One (και ζήσαμε στιγμές 2002 και Gimme). Οι ιθύνοντες της Eurovision, τα έβαλαν κάτω και κατέληξαν μόλις λίγα λεπτά πριν, στο όνομα που θα μας εκπροσωπήσει στo φετινό διαγωνισμό.



Μπορεί να χαρήκαμε με τους One, όμως αυτή που θα μας εκπροσωπήσει θα είναι η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη. Πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει ως τη νέα Έλενα Παπαρίζου, όμως θυμάσαι που έχεις ξαναδεί μέσα στο 2019 τη Στεφανία να τραγουδάει; Θα σε βοηθήσουμε, γιατί είναι Παρασκευή και δεν θέλουμε να σε βασανίζουμε.

Το περασμένο καλοκαίρι είδαμε τη Στεφανία στα Mad Video Music Awards στο κλειστό του Tae Kwon Do να τραγουδάει μαζί με την Ilenia Williams και την Κόνι Μεταξά το Con Calma. Και αν δεν μας έλεγαν πως είναι ελληνικής καταγωγής δεν θα το καταλαβαίναμε με τίποτα. Έχει υπέροχη προφορά, τέλεια φωνή και πολύ καλή σκηνική παρουσία επίσης.