Το κορμί! Αντέχεις να δεις τη φωτό με καυτό μπικίνι που ανέβασε η 54χρονη star;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το κορμί! Αντέχεις να δεις τη φωτό με καυτό μπικίνι που ανέβασε η 54χρονη star;

Θα μας τρελάνει εντελώς η ηθοποιός

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ηθοποιός ανεβάζει στο Instagram account της φωτογραφίες με μπικίνι, δείχνοντάς μας το αψεγάδιαστο κορμί της, αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε κάθε φαντασία μας. Η 54χρονη ηθοποιός που όσο και να την κοιτάξεις δεν θα πειστείς πως είναι 54, ανέβασε μια φωτογραφία με κόκκινο καυτό μπικίνι και μας «τρέλανε».

Το κορμί της είναι ένα «ποίημα» και οι λέξεις για να το περιγράψεις είναι ελάχιστες. Απλά κάθεσαι και τη χαζεύεις σαν να μην υπάρχει αύριο, σκεπτόμενη πως γίνεται να είναι 54 ετών και να έχει αυτό το κορμί; Ο λόγος.... μάντεψες σωστά, για την Elizabeth Hurley, η οποία και στα 80 να φτάσει, πιστεύουμε θα έχει αυτό το αψεγάδιαστο κορμί.

Η πασίγνωστη ηθοποιός έχει ως σήμα κατατεθέν της αυτού του είδους τις φωτογραφίες, και κοιτάζοντας το κορμί της δεν απορούμε καθόλου να μάθουμε τους λόγους που φωτογραφίζεται έτσι. Είναι κορμάρα, βάζει τα γυαλιά σε οποιοδήποτε 20χρονο μοντέλο και στη gallery θα βρεις όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζεσαι για να πειστείς.

Πάρε βαθιά ανάσα πάτα τη gallery και δες τη φωτογραφία της, αλλά και όλες αυτές που ξεχωρίσαμε για να αποθεώσουμε την ομορφιά της.