Είδαμε τη Μελίνα Νικολαίδη στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, και ήταν μια κούκλα

Είδαμε τη Μελίνα Νικολαίδη στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, και ήταν μια κούκλα

Δες τη μαζί με τη μαμά της

Το βράδυ του Σαββάτου είχε έξοδο για την Μελίνα Νικολαίδη, η οποία δεν έμεινε στο σπίτι, όπως μπορεί να φαντάζεσαι. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Μελίνα πήγε στο κέντρο όπου εμφανίζεται η μαμά της, Δέσποινα Βανδή, και διασκέδασε. Στη φωτογραφία που απαθανατίστηκε, ήταν μαζί με την 50χρονη τραγουδίστρια, τη Μαρία Σολωμού και τον φωτογράφο, Νίκο Ζήκο.

Και μπορεί να μιλάμε για την κόρη της Δέσποινας Βανδή, το caption της φωτογραφίας είχε τίτλο, «στο ασανσέρ που συναντιόμαστε». Μαμά και κόρη ήταν μία δίπλα στην άλλη και για ακόμη μία φορά μπορέσαμε να δούμε το πόσο πολύ μοιάζουν αυτές οι δύο. Η Μελίνα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, το οποίο βλέπουμε αρκετά συχνά στα social media της διάσημης μαμάς της, και όχι μόνο όπως βλέπεις, και είναι από τα αγαπημένα μας στην ελληνική showbiz.

Φαίνεται πως η Μελίνα εχθές απόλαυσε τη μαμά της στο κέντρο που εμφανίζεται, και στο κλείσιμο πόζαραν όλοι μαζί για μια φωτογραφία. Μια ωραία στιγμή της βραδιάς όπως απαθανατίστηκε από τον φακό της Μαρίας Σολωμού, ήταν το ντουέτο της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Καπουτζίδη.



Δες τα βίντεο που ακολουθούν, αλλά και την κούκλα Μελίνα στη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.