Τα σκάνδαλα δεν τελειώνουν για το Παλάτι! Μυστικό παιδί για Κάρολο και Καμίλα;

Νατάσσα Σχοινά
Τα σκάνδαλα δεν τελειώνουν για το Παλάτι! Μυστικό παιδί για Κάρολο και Καμίλα;

Και είναι τόσο σίγουρος που ζητάει τεστ DNA!

Το Megxit είναι το royal νέο που έχει αποτελέσει το Νο1 θέμα συζήτησης τις τελευταίες εβδομάδες στην παγκόσμια showbiz. Η Meghan Markle κι ο πρίγκιπας Harry πήραν την απόφαση να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους δικαιώματα προκαλώντας αντιδράσεις από κάθε πιθανή πλευρά, τόσο τον κόσμο που διχάστηκε σχετικά με το αν συμφωνεί ή όχι όσο και το βασιλικό περιβάλλον και την ίδια τη βασίλισσα που τους κατέληξε να τους αφαιρεί τους τίτλους.

Πριν προλάβει να ηρεμήσει αυτό το θέμα, έρχεται στο προσκήνιο, τώρα, ένα άλλο ζήτημα, που, είχε ξαναπροκύψει πριν μερικά χρόνια και που, αν ισχύει, θα αποτελέσει άλλο ένα μεγάλο σκάνδαλο για το Παλάτι. Ποιο είναι αυτό;

Το ενδεχόμενο ο πρίγκιπας Κάρολος κι η Camilla Parker να έχουν ένα μυστικό παιδί στην ηλικία των 53 ετών ονόματι Simon Dorante-Day. Ο ίδιος, τουλάχιστον, φαίνεται να το πιστεύει.




Ο Simon γεννήθηκε στη Βρετανία και μετακόμισε στην Αυστραλία μετά την υιοθεσία του. Σύμφωνα με την DailyMail, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι οι θετοί του παππούδες ήταν η μαγείρισσα κι ο κηπουρός της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου κι ότι η Καμίλα έμεινε έγκυος όταν είχε παράνομη σχέση με τον Κάρολο και ήταν ακόμη παντρεμένος με την πριγκίπισσα Diana. Για να αποφευχθεί το σκάνδαλο, τον έδωσαν για υιοθεσία στη Winifred και τον Ernest.

Και δε σταματάει εδώ.

Δες τι άλλο υποστηρίζει στην παρακάτω gallery.