«Το παλάτι και ο Harry μου χρωστάνε για όσα πέρασα»: οι δηλώσεις φωτιά που θα συζητηθούν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Το παλάτι και ο Harry μου χρωστάνε για όσα πέρασα»: οι δηλώσεις φωτιά που θα συζητηθούν

Εχμ...κάποιος μας κάνει πλάκα

Κι ενώ πλέον ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ζουν μια ήρεμη και ήσυχη δουλειά στον Καναδά όπως ήθελαν, χωρίς όμως τους βασιλικούς τους τίτλους πια, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που άρχισαν να εκμεταλλεύονται το MEGXIT και να λένε αριστερά και δεξιά αλλοπρόσαλλα πράγματα όπως αυτές οι δηλώσεις που δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως ειπώθηκαν.

Όπως θα έχεις καταλάβει ήδη από πριν παντρευτούν ακόμη, η Meghan δεν είχε και την καλύτερη σχέση με την οικογένειά της, ειδικά με την πλευρά του πατέρας της. Η δούκισσα του Sussex ήθελε να τη συνοδέψει εκείνος νύφη στο παρεκκλήσι του Windsor, όμως το θέατρο που έπαιξε ο Thomas Markle βγήκε στην επιφάνεια με τη Meghan να γίνεται έξαλλη και να στέλνει το γνωστό σε όλους μας πια 5σέλιδο γράμμα, το οποίο και εκείνος έδωσε στη Mail Online.

Τώρα που έγινε γνωστό το Megxit, αλλά και η μήνυση από και προς τη βρετανική εφημερίδα, ο Thomas Markle άρχισε πάλι να κάνει περίεργες κινήσεις, με την πιο τρελή να είναι οι δηλώσεις που διάβασες παραπάνω. Ναι ναι, ο Thomas βγήκε πρόσφατα στο Channel 5 και μεταξύ άλλων είπε: «Το Παλάτι μου χρωστάει. Ο Harry μου χρωστάει. Πρέπει να με ανταμείψουν για όσα έχω περάσει. Η Meghan μου είχε πει πως θα με φροντίσει όταν μεγαλώσω. Είμαι αρκετά μεγάλος τώρα, ήρθε η ώρα να φροντίσουμε τον μπαμπά. Δεν νομίζω να θέλουν να με δουν ή να μου μιλήσουν. Η επόμενη φορά που θα με δουν θα είναι όταν θα είμαι στο φέρετρο».

Και κάπου εδώ εμείς αναρωτιόμαστε, έχει μήπως σκεφτεί ποτέ του πως αν δεν είχε κάνει όλα αυτά τα πράγματα δύο χρόνια τώρα η Meghan ίσως και να του μιλούσε και να τον φρόντιζε όντως; Μάλλον όχι. Εμείς πάντως αντιλαμβανόμαστε πως ο κ. Markle δεν είναι και πολύ στα καλά του.