Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το πιο ωραίο φόρεμα και έδειχνε απίστευτα αδυνατισμένη

Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το πιο ωραίο φόρεμα και έδειχνε απίστευτα αδυνατισμένη

Θέλουμε το φόρεμα της σήμερα

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει σχολιαστεί αρκετές φορές για το βάρος της τα τελευταία χρόνια, όμως εκείνη πάντα απαντά με χιούμορ στα κακοπροαίρετα σχόλια. Είναι μία από τις αγαπημένες μας παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση και μας αρέσει ακόμη πιο πολύ όταν δεν διστάζει να τσαλακωθεί και να αυτοσαρκαστεί. Οι γραμμές αυτές γράφονται όμως γιατί εμείς πάθαμε έναν έρωτα με το φόρεμα που φορούσε χθες στην εκπομπή της και το θέλουμε asap.

Ήταν μακρύ, είχε το τέλειο μπλε σκούρο χρώμα, σχεδόν έμοιαζε με μαύρο, ήταν αέρινο και επιπλέον της πήγαινε τρελά. Η Σίσσυ Χρηστίδου πριν από αρκετό καιρό είχε αποκαλύψει από το Instagram της πως κάνει διατροφή, και εμείς στη φωτό αυτή βλέπουμε ξεκάθαρα τα αποτελέσματα. Η παρουσιάστρια έδειχνε απίστευτα αδυνατισμένη και δεν είμαστε σίγουρες πως το αποτέλεσμα αυτό οφειλόταν στο φόρεμα που φορούσε.

Όπως θα δεις και η μέση της και τα χέρια της μαρτυρούσαν την αλλαγή στο σώμα της. Και αν ήταν να διαλέξουμε, αυτή θα ήταν από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις της. Αν μπεις στο προφίλ της και δεις τη φωτογραφία της μπορείς επίσης να μάθεις που θα βρεις το υπερτέλειο αυτό φόρεμα. Η Σίσσυ Χρηστίδου το συνδύασε με ψηλά μαύρα μποτάκια και το αποτέλεσμα ήταν ονειρικό.