Ποιος Bradley Cooper; Η Lady Gaga μόλις μας σύστησε τον σύντροφό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποιος Bradley Cooper; Η Lady Gaga μόλις μας σύστησε τον σύντροφό της

Είναι τρελά ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Το 2019 ήταν αναμφίβολα η χρονιά που όλοι περιμέναμε με αγωνία τη στιγμή που η Lady Gaga και ο Bradley Cooper θα μας ανακοίνωναν πως είναι ζευγάρι. Βλέπεις κάτι ο χωρισμός της star λίγο πριν τα Oscars, κάτι η hot και φουλ ερωτική εμφάνισή τους στη σκηνή του Dolby Theatre, και μετέπειτα ο χωρισμός του Bradley, όλα συνηγορούσαν στο να τους δούμε μαζί.

Τελικά όχι μόνο δεν τους είδαμε, αλλά η Lady Gaga εδώ και δύο μήνες έχει νέο σύντροφο και δεν το κρύβει πια. Ναι, όλοι θέλαμε να είναι ο Bradley αυτός μετά από τέτοια χημεία, όμως δυστυχώς χάσαμε. Η διάσημη τραγουδίστρια τριγυρνάει στους δρόμους, κάνει διακοπές και πάντα κάπου είναι ο νέος σύντροφός της, με τον οποίο και ανταλλάζει καυτά φιλιά.

Πριν από δύο εβδομάδες μάλιστα ανέβασε και την πρώτη κοινή τους φωτό στο Instagram account της, από τις διακοπές τους στο Miami. Και αν νόμιζες πως θα έκανες καιρό να τον ξαναδείς, έκανες λάθος. Η Lady Gaga γιόρτασε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και φυσικά ανέβασε στο account της φωτογραφία με τον αγαπημένο της.

Ακόμη δεν έχουμε μάθει το όνομά του, τα media αναφέρουν πως τον λένε Michael, χωρίς να ξέρουμε τα λοιπά ακριβή στοιχεία του. Η Lady Gaga δείχνει πανευτυχής στην αγκαλιά του και χαιρόμαστε πολύ που βρήκε τον έρωτα και δείχνει τόσο χαρούμενη. Με τον Bradley θα ήταν ξεκάθαρα καλύτερο ζευγάρι όμως, δε νομίζεις;

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί.