Εξώφυλλο περιοδικού θέλει Brad Pitt και Jennifer Aniston έτοιμους να υιοθετήσουν παιδί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εξώφυλλο περιοδικού θέλει Brad Pitt και Jennifer Aniston έτοιμους να υιοθετήσουν παιδί

Και το διαδίκτυο παραληρεί

Και ενώ ακόμη έχουμε στο μυαλό μας την top συνάντηση του 2020, που δεν είναι άλλη από αυτή του Brad Pitt και της Jennifer Aniston στα SAG Awards, τον προηγούμενο μήνα, έρχεται ένα νέο δημοσίευμα που μιλάει για τους δυο τους, κι έναν πανικό τον νιώσαμε. Αν θυμάσαι στην συνέντευξη που έδωσε η Jen στο Interview Magazine, ναι εκεί που έγινε η super sexy φωτογράφιση, η 51χρονη ηθοποιός μίλησε για το μέλλον της, και είπε πως σε αυτό βλέπει παιδιά.

Κι έρχεται λίγες ημέρες αργότερα το περιοδικό Star με εξώφυλλο τον Brad και τη Jennifer και τον τίτλο πως ετοιμάζονται να υιοθετήσουν παιδί. Καταλαβαίνεις την αντίδρασή μας έτσι; Είναι ίσως καλύτερη είδηση και από αυτή της συνάντησης στα βραβεία. Στο εξώφυλλο του περιοδικού αναφέρεται πως το ζευγάρι σκοπεύει να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι, χωρίς όμως να παντρευτεί.

Ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους, όμως το παιδάκι είναι κάτι που σκέφτονται. Η Jennifer έχει δηλώσει και στο παρελθόν πως θα ήθελε να γίνει μαμά κάποια στιγμή, και αυτή ίσως να είναι η μεγάλη στιγμή που περιμέναμε.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού αναφέρεται επίσης, πως ο Brad έχει ήδη γνωστοποιήσει την απόφαση αυτή στην οικογένειά του, ανακοινώνοντάς το πρώτα στον μεγάλο του γιο, τον Maddox. Φυσικά δεν ξέρουμε τι έχει απαντήσει και αν το κομμάτι αυτό ισχύει, αλλά σίγουρα θα μάθουμε την αλήθεια.

Εάν πάντως δεν πρόκειται για κάποιο κακόγουστο αστείο, είναι ό,τι καλύτερο μάθαμε σήμερα, και ανυπομονούμε να μάθουμε κι άλλα. Αυτούς τους δύο τους θέλουμε μαζί, και πρέπει να γίνει asap.