Hot as hell: Η Jennifer Lopez ποζάρει με το μαγιό της, και εμείς απλά την κοιτάμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Hot as hell: Η Jennifer Lopez ποζάρει με το μαγιό της, και εμείς απλά την κοιτάμε

ΤΙ ΚΟΡΜΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

#Error404, ήταν η ειδοποίηση που έβγαλε ο εγκέφαλός μας, όταν αντίκρυσε τη φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικές ώρες στο Instagram account της η Jennifer Lopez. Η 50χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να μας κάνει να ξαγρυπνήσουμε εχθές, όταν ανέβασε την super hot φωτογραφία της.

Η ίδια μπορεί να γράφει relaxed στη λεζάντα της φωτογραφίας της, όμως εμείς μόνο relaxed δεν ήμασταν όταν την είδαμε. Συγγνώμη, όχι συγγνώμη την είδες; Την παρατήρησες καλά; Το κορμί της έχει πάει σε άλλο level πια και πραγματικά δεν ξέρουμε πως ακριβώς να αντιδράσουμε. Η 50χρονη καλλονή τραγουδίστρια σκέφτηκε πως το βράδυ της Κυριακής, ξημερώνοντας Δευτέρα (το τονίζουμε αυτό) ήταν μία πάρα πολύ καλή λύση για να μας δείξει το σώμα της.

Η γυναίκα είναι καρακορμάρα, και ό,τι άλλο και αν πούμε θα είναι απλά περιττό. Αν ακόμη δεν την είδες, έσωσες σίγουρα την ψυχική σου υγεία. Αν όμως σε τρώει η περιέργεια για να μάθεις τι ακριβώς έκανε δεν έχεις παρά να μπεις στη gallery που ακολουθεί και να δεις την super hot και sexy φωτογραφία της.

Σε προειδοποιούμε, πριν το κάνεις καλού κακού πάρε κάποιο ηρεμιστικό, χαλάρωσε και έπειτα δες τη. Αν δεν είναι αυτή κορμάρα, τότε ποια;