Η φωτογραφία της Σίσσυ Χρηστίδου και η σπόντα που έκανε το Instagram να υποκλιθεί

Η φωτογραφία της Σίσσυ Χρηστίδου και η σπόντα που έκανε το Instagram να υποκλιθεί

Είδες τι ανέβασε;

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως είναι από τα άτομα της ελληνικής showbiz που δεν διστάζουν να τσαλακωθούν και να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό χωρίς να κρύβονται. Την έχουμε δει αρετουσάριστη, την έχουμε δει να ποζάρει με άσπρα μαλλιά ως γιαγιά μετά από χρόνια, την έχουμε δει με μάσκα ομορφιάς στο Instagram, όμως αυτή τη φωτό δεν τη περιμέναμε.

Και όχι τόσο γι’ αυτό που απεικόνιζε, όσο γι’ αυτό που έγραψε η παρουσιάστρια. Η Σίσσυ πριν από λίγο καιρό είχε ταξιδέψει μέχρι τον Βόλο, και συγκεκριμένα στη Μακρινίτσα. Εκεί στην πλατεία έβγαλε μια φωτογραφία σε έναν πλάτανο, ο οποίος σίγουρα μετρά πολλά χρόνια ζωής, την οποία ανέβασε στο Instagram account της, συνοδεύοντας τη με μια λεζάντα, άκρως αινιγματική.

Και εκεί ήταν που έγινε και ο μικρός «χαμός» στα σχόλια της με τους fan της να υποκλίνονται. Η Σίσσυ συνόδευσε την φωτογραφία της αυτή γράφοντας στη λεζάντα: «Είναι και κάτι κουφάλες όμως, που ναι ωραίες... ?», αφήνοντας κάποια ερωτηματικά να αιωρούνται για το τι μπορεί να εννοούσε με αυτό, πέρα από το ότι η κουφάλα αυτού του πλάτανου ήταν πραγματικά όμορφη.

Εννοείται πως τα σχόλια έπεσαν βροχή από κάτω, γράφοντας, καλά τα λες και άλλα τέτοια. Τι εννοούσε όμως σε δεύτερη φάση άραγε; Δες στη gallery poυ ακολουθεί τη φωτογραφία της και τα σχόλια των fan της.