Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Λάουρα Νάργες: Η συνεργασία - έκπληξη που δεν περίμενες να δεις

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Λάουρα Νάργες: Η συνεργασία - έκπληξη που δεν περίμενες να δεις

Όπως φαίνεται, κάτι πολύ καλό έρχεται στις οθόνες μας.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κι η Λάουρα Νάργες, από τότε που συμμετείχαν στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, έγιναν φίλες. Ήδη από το πρώτο κιόλας διάστημα τα κορίτσια φάνηκαν να έχουν φοβερή χημεία, «κόλλησαν» και μέχρι σήμερα η φιλία τους όχι μόνο έχει κρατήσει, αλλά δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Τόσο η μία όσο και η άλλη βρίσκονται στον χώρο της παρουσίασης κι ο κόσμος δε χορταίνει να τις απολαμβάνει στις εκπομπές στις οποίες συμμετέχουν. Εκτός απ’ αυτό, όμως, η Ευρυδίκη κι η Λάουρα χρησιμοποιούν πολύ τα social media τους, γεμίζοντάς τα σχεδόν καθημερινά με νέο υλικό, γι’ αυτό κι οι followers τους ανέρχονται σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες.

Η Λάουρα, λοιπόν, αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού μέσα από stories και μία από αυτές ήταν της Ευρυδίκης, που τη ρώτησε πότε θα συνεργαστούν στο YouTube.

Με το που το διάβασε, η ίδια ενθουσιάστηκε ζητώντας της να κλείσουν επί τόπου μέρα και ώρα για να το οργανώσουν.




Αφού κι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει με ενθουσιασμό και το ‘χουν πει και δημόσια, το πιο πιθανό είναι ότι θα δούμε το εν λόγω βίντεο να ανεβαίνει στο YouTube πολύ άμεσα. Και, ναι, ανυπομονούμε.