Η Νεφέλη Λιβιεράτου ποζάρει με μαγιό στη μέση του χειμώνα, και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη

Η Νεφέλη Λιβιεράτου ποζάρει με μαγιό στη μέση του χειμώνα, και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη

Το κορίτσι αυτό θα μας τρελάνει

Όταν βλέπουμε στο Instagram μας το όνομα της Νεφέλης Λιβιεράτου, προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά, γιατί ξέρουμε πως αυτό που θα δούμε θα μας αφήσει σίγουρα άφωνες. Η μεγάλη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές μέσα στη χρονιά το πόσο sexy είναι, και μάλλον σκέφτηκε να κάνει κάτι ακόμη για να το εμπεδώσουμε σε περίπτωση που είχαμε κάποιες αμφιβολίες.

Προφανώς και δεν είχαμε αμφιβολίες, προφανώς και τη θεωρούμε –μαζί με την αδερφή της- από τα πιο όμορφα κορίτσια- παιδιά διασήμων στην ελληνική showbiz, και σου το έχουμε αποδείξει πολλές φορές.

Όλο το καλοκαίρι μας τρέλανε με τις πόζες της με μαγιό, κάνοντάς μας να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Και επειδή σίγουρα θα ξέχασες το πόσο τέλειο κορμί έχει, είπε να σου το υπενθυμίσει. Ναι, τώρα στη μέση του χειμώνα, με το αρκετό κρύο που κάνει και πάλι αυτές τις μέρες.

Η Νεφέλη λοιπόν πόζαρε με μαγιό μήνα Φεβρουάριο και ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη. Ναι, η φωτογραφία της ήταν throwback από το καλοκαίρι, όμως καθόλου δεν μας πείραξε αυτό, γιατί μας θύμισε το πόσο υπέροχο κορμί έχει. Η φίλη της είχε τα γενέθλιά της, και εκείνη θέλησε να της ευχηθεί με μια tb φωτογραφία τους.

Μπες στη gallery και θα τη δεις. Είναι μία κούκλα πραγματικά.