Ο πολυαναμενόμενος γάμος του Hollywood μόλις αναβλήθηκε λόγω κορονοϊου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πολυαναμενόμενος γάμος του Hollywood μόλις αναβλήθηκε λόγω κορονοϊου

Ποια celebrity «ακύρωσε τον γάμο της;

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες και προτού ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας κηρύξει τον κορονοϊό ως πανδημία μάθαμε πως η διάσημη ηθοποιός και ο αγαπημένος της σκόπευαν να παντρευτούν μέσα στους επόμενους μήνες. Δεν είχαμε την τελική ημερομηνία, ξέραμε όμως πως ήταν όλα σχεδόν έτοιμα για τη μέρα εκείνη.

Δυστυχώς όμως κι εκείνοι –όπως και πολλοί άλλοι- λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο που λέει και ο λαός, και όπου ξενοδόχο βάλε τον κορονοϊό στη θέση του. Η 31χρονη ηθοποιός και ο σύντροφό της ανέβαλαν τον γάμο τους εξαιτίας της πανδημίας και πλέον ψάχνουν για νέα ημερομηνία.

Ο λόγος για την Emma Stone και τον Dave McCary, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα που μεταδίδει το Page Six ανέβαλαν τον πολυπόθητο και πολυσυζητημένο γάμο τους, ο οποίος θα γινόταν μέσα στους επόμενους μήνες. Πλέον, τόσο εκείνοι, όσο και η πριγκίπισσα Βεατρίκη που κι εκείνης ακυρώθηκε, θα πρέπει να ψάξουν για νέα ημερομηνία, προκειμένου να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τους αγαπημένους τους.

Η Emma και ο Dave σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα παντρευόντουσαν στο Los Angeles, όμως αποφάσισαν να το αναβάλουν μέχρι νεοτέρας. Νέα ημερομηνία δεν έχουν ορίσει, όταν όμως γίνει θα το μάθουμε σίγουρα. Να σου θυμίσουμε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2016 όταν έγινε οικοδέσποινα του Saturday Night Live, όμως ξεκίνησαν να βγαίνουν ως ζευγάρι το 2017.

Ο Dave έκανε πρόταση γάμου στην Emma Stone τον Δεκέμβριο του 2019.