Το συγκινητικό τηλεφώνημα του Καρόλου στους γιους του μετά τα νέα για τον κορονοϊό

Πατούλια Κατερίνα
Το συγκινητικό τηλεφώνημα του Καρόλου στους γιους του μετά τα νέα για τον κορονοϊό

Πατέρας και γιοι ανέλυσαν τα ιατρικά δεδομένα

Τα νέα για το θετικό αποτέλεσμα στον κορονοϊό του πρίγκιπα Κάρολου συνεχίζουν να κάνουν τον γύρο του κόσμου, την στιγμή που ο 71χρονος πρίγκιπας έχει απομονωθεί στη Σκοτία, στο Birkhall του Aberdeenshire, την κατοικία της βασίλισσας στο Balmoral.

Το Παλάτι με ανακοίνωσή του επιμένει πως η κατάσταση υγείας του Κάρολου είναι σταθερή με ήπια συμπτώματα, η εφημερίδα Post πάντως αναφέρει πως ο διάδοχος του θρόνου μόλις ενημερώθηκε για το θετικό αποτέλεσμα στον κορονοϊό που θερίζει παγκόσμια τις ηλικίες άνω των 60, έκανε ένα συγκινητικό τηλεφώνημα στους δύο γιους του.

Ο Κάρολος είδε τους γιους του στην γιορτή της Κοινοπολιτείας στο Westminster Abbey στις 9 Μαρτίου, στην τελευταία επίσημη εμφάνιση του Harry πριν την ολοκλήρωση της παραίτησής του και επιστροφής στο Vancouver Island του Καναδά.



Παραμένει άγνωστο το πώς αντέδρασαν οι δύο μικροί πρίγκιπες στα νέα για την υγεία του πατέρα τους, ενώ γνωρίζουμε πως η σύζυγος του Κάρολου, Καμίλα, είναι αρνητική στον κορονοϊό.

Το προσωπικό στον πύργο που διαμένει ο Κάρολος βρίσκεται και αυτό σε καραντίνα στα σπίτια του και ο Κάρολος εξυπηρετείται μόνος του.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είχε πολλές δημόσιες εμφανίσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες και απέφευγε τις χειραψίες ενώ όπως όλα δείχνουν, τον κορονοϊό κόλλησε από τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, με τον οποίο καθόταν δίπλα σε τελευταία τους εμφάνιση. Το Παλάτι επιμένει πως κανείς δεν γνωρίζει πώς ήρθε ο διάδοχος σε επαφή με τον ιό. Τι κάνει όμως η βασίλισσα, την οποία ο γιος της είδε σύντομα στις 12 Μαρτίου;