Meghan Markle: Έκλεισε την πρώτη της δουλειά μετά την παραίτηση των royal καθηκόντων της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle: Έκλεισε την πρώτη της δουλειά μετά την παραίτηση των royal καθηκόντων της

Τέλεια νέα για τη δούκισσα του Sussex

Τέσσερις μέρες απομένουν μέχρι την ημερομηνία εκείνη που ο Harry και η Meghan Markle μπορούν να ασκούν τα royal καθήκοντά τους. Από την 1η Απριλίου και μετά οι Sussexes δεν θα λογίζονται πλέον ως royals και εκεί ξεκινάει και επίσημα η «ελευθερία» τους από την βασιλική οικογένεια και τα προβλήματα που συνεχώς αντιμετώπιζαν με τα βρετανικά tabloids.

Και σχεδόν δύο μήνες μετά την ανακοίνωση παραίτησης τους, η Meghan Markle βρήκε καινούργια δουλειά, και ανυπομονούμε να την δούμε σε αυτόν. Η 38χρονη δούκισσα του Sussex θα είναι αφηγήτρια σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη φύση στο Disney Plus. Η ταινία λέγεται «Elephants» και η Disney επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της Meghan σε αυτό, την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020.

Το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο για τους εγγεγραμμένους χρήστες του Disney Plus από τις 3 Απριλίου. Στην ανακοίνωση της Disney, η Meghan αναφέρεται ακόμη ως η δούκισσα του Sussex, όμως θα χάσει τον τίτλο αυτό όταν εκείνη και ο Harry παραιτηθούν κι επίσημα από τα καθήκοντά τους στις 31 Μαρτίου.

Γνωρίζαμε από πριν πως η Meghan θα συνεργαζόταν με την Disney, και τώρα ξέρουμε τι θα κάνει. Η ανάμειξη της Meghan στην ταινία αυτή έρχεται σχεδόν έναν χρόνο αργότερα μετά τη συνάντηση των Sussexes με τον Bob Iger, στην πρεμιέρα του Lion King, τον Ιούλιο του 2019.