Η Βίκυ Καγιά ποζάρει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης και πρέπει να δεις τη φωτό της

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης και πρέπει να δεις τη φωτό της

Υπέροχη στιγμή

Η Βίκυ Καγιά είναι μία από τις αγαπημένες μας παρουσιάστριες και κριτής του Greece’s Next Top Model. Οι οντισιόν είναι το ατού της, και οι ατάκες που λέει κάθε φορά είναι ακόμη καλύτερες. Είναι καταπληκτική στη δουλειά της, απίστευτο μοντέλο και μία φανταστική μαμά δύο παιδιών, της Μπιάνκα και του Κάρολου.

Στο Instagram account της βλέπουμε συχνά stories και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αλλά και στιγμές με τα παιδιά της. Η φωτογραφία όμως αυτή που ανέβασε από τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, πραγματικά μας ενθουσίασε.

Όχι μην μπερδεύεσαι δεν είναι έγκυος, θα το γνώριζες αν συνέβαινε αυτό. Απλά η Βίκυ Καγιά αν και δεν είναι Πέμπτη, έκανε ένα throwback σε μια φωτογραφία που βγήκε πριν από 5 περίπου χρόνια. Η παρουσιάστρια ήταν 7 μηνώ έγκυος στην κόρη της Μπιάνκα η οποία σήμερα είναι 4,5 ετών και πραγματικά είναι υπέροχη.

Χαμογελαστή κι ευτυχισμένη ποζάρει με τον αγαπημένο της Βασίλη Ζούλια, και η φουσκωμένη της κοιλίτσα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Είναι υπέροχη όμως δε βρίσκεις;;



Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.