William και Kate κάνουν βιντεοκλήση και το username τους δεν το φαντάζεσαι

William και Kate κάνουν βιντεοκλήση και το username τους δεν το φαντάζεσαι

Ήταν και οι δύο υπέροχοι

Αν υπάρχει κάτι που μας έχει λείψει στην καραντίνα είναι να βλέπουμε τους αγαπημένους μας royals στις εξόδους για τα events που έχουν κάθε τόσο. Η τελευταία φορά που είδαμε τους Fab4 ήταν στο Westminster Abbey στην ημέρα της Κοινοπολιτείας. Έκτοτε οι Sussexes είναι στην Αμερική και οι Cambrdges στο εξοχικό τους στο Norfolk.

Και μπορεί πια να μην τους βλέπουμε σε events λόγω της κατάστασης, εκείνοι συνεχίζουν κανονικά τη δουλειά τους με τους διάφορους οργανισμούς που πατρονάρουν. Ο William και η Kate Middleton έκαναν μία βίντεο κλήση με την Ακαδημία Casterton στο Burnley του Lancashire, για να ευχαριστήσουν τους δασκάλους που φροντίζουν για τα παιδιά.

Φαίνεται πως η κλήση έγινε μέσα από την εφαρμογή Zoom, και από αυτή μάθαμε και το username που χρησιμοποίησαν ο William και η Kate για να συνδεθούν σε αυτή. Αν έχεις χρησιμοποιήσει την εφαρμογή θα έχεις παρατηρήσει πως το όνομα του κάθε user φαίνεται κάτω αριστερά στην εικόνα.

Σε κάποιες φωτογραφίες που διέρρευσαν από fans στα social media, παρατήρησαν πως το username που χρησιμοποίησαν ήταν DOC. Και λογικά θα αναρωτιέσαι τι σημαίνει αυτό. Το Town&Country αποκρυπτογράφησε το username και αποκάλυψε πως είναι ακρωνύμιο των ονομάτων τους, the Duke and Duchess of Cambridge aka DOC. Έξυπνο έτσι;