Αυτές ήταν οι καλύτερες εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha (photos)

Αυτές ήταν οι καλύτερες εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha (photos)

Η ωραία Ελένη μάς εντυπωσίασε ουκ ολίγες φορές με την παρουσία της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Σήμερα η Ελένη Μενεγάκη έχει την ονομαστική της εορτή και εκτός από τις ευχές που δέχθηκε έκανε μια ανακοίνωση στον αέρα της εκπομπής της, που έσκασε σαν βόμβα. Η ωραία Ελένη, μετά από περίπου 15 χρόνια παρουσίας στον Alpha, φέτος κλείνει αυτόν τον κύκλο και… όχι δεν πάει σε άλλο κανάλι.

«Υπήρξα πολύ τυχερή στη συνεργασία μου με τον Alpha, γιατί δεν άλλαξα ως άνθρωπος και δεν έκανα εκπτώσεις», ξεκίνησε να λέει. «Από πέρυσι έχω πάρει μία απόφαση, αυτή η χρονιά να είναι και η τελευταία μου στον Alpha. Θέλω να ζήσω. Δε θα πάω σε άλλο κανάλι. Θέλω να κάνω πράγματα που δεν προλάβαινα να κάνω πιο νέα λόγω δουλειάς», είπε η ξανθιά παρουσιάστρια, σοκάροντας τους θαυμαστές της.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την είδηση-σοκ, θυμηθήκαμε και συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τις καλύτερες εμφανίσεις της στην τηλεόραση του Alpha. Η Ελένη Μενεγάκη είναι λάτρης των φωτεινών χρωμάτων, αγαπά τα θηλυκά φορέματα που «αγκαλιάζουν» τις καμπύλες, αλλά δε λέει «όχι» και στο all-time classic μαύρο χρώμα. Η Ελένη σε κάθε της εμφάνιση προκαλούσε πανικό και έκανε τις θαυμάστριές της να αναζητούν μετά μανίας το σύνολό της για να το αγοράσουν και να πάρουν λίγη από τη λάμψη της.

Η ωραία Ελένη… στα καλύτερά της!

Διάβασε ακόμα: Νίκος Χαρδαλιάς: Η τρυφερή φωτογραφία και οι ευχές στην κόρη του για τα γενέθλιά της! (photos)