Legs for days!!! Η κόρη των δύο stars... μας αφήνει άφωνους με τα υπερφυσικά της πόδια (photos)

Legs for days!!! Η κόρη των δύο stars... μας αφήνει άφωνους με τα υπερφυσικά της πόδια (photos)

Όχι... μπράβο!!!

Θα μου πεις βέβαια, όταν έχεις γονείς δύο από τα πιο λαμπερά και φωτογενή άτομα του Hollywood, είσαι καταδικασμένος στην ομορφιά και την τελειότητα -καταραμένα γονίδια-παρόλο που η ίδια έχει μιλήσει αρκετές φορές για το bullying που έχει υποστεί σε μικρότερη ηλικία. Όλα αυτά ωστόσο αποτελούν μακρινή ανάμνηση αν κρίνουμε από αυτά που βλέπουμε στη φωτογραφία.

Ο πατέρας της ένας από τους μεγαλύτερους γόηδες στην ιστορία του κινηματογράφου, η μαμά σου και μάλλον και εσύ έχετε υπάρξει σίγουρα ερωτευμένες μαζί του, και η μητέρα της το... απόλυτο κορμί του Hollywood και όχι μόνο. Οι δύο αυτοί άνθρωποι ερωτεύτηκαν και μαζί έκαναν ένα από τα πιο θρυλικά ζευγάρια έβερ.

Αποτέλεσμα αυτής της ένωσης, τρεις κόρες, οι οποίες ακολουθούν τη δική τους πορεία, και οι οποίες είναι εξίσου δημοφιλείς με τους γονείς τους. Μάλιστα, παρόλο που έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, πέρασαν μαζί καραντίνα, αποδεικνύοντας ότι όχι μόνο είναι πολιτισμένοι πρώην αλλά έχουν πλέον φτάσει στο σημείο να είναι και φίλοι.

Και τώρα, η μικρότερη κόρη τους η οποία ασχολείται με την μόδα, μας δείχνει ότι έχει κληρονομήσει τα καλά γονίδια των δύο διάσημων γονιών της, παρόλο που εκείνη προτιμά το απλό και πιο αθλητικό στυλ.

Πάει κάπου το μυαλό σου; Δες την παρακάτω gallery: