#SpitiMeTiNatasa: Η μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπο της Θεοδωρίδου και τα σχόλια στο Twitter

#SpitiMeTiNatasa: Η μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπο της Θεοδωρίδου και τα σχόλια στο Twitter

Αυτό που συνέβη με τα σχόλια δεν είχε προηγούμενο.

Η χώρα μας έχει βγάλει σπουδαίες τραγουδίστριες στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού. Φωνές που οι λάτρεις του είδους αγαπούν και που ακούν τις επιτυχίες τους όσα χρόνια κι αν περάσουν. Έχουν συνδεθεί μαζί τους και μέσα από αυτά, θυμούνται και ανασύρουν προσωπικές τους στιγμές. Μία τέτοια καλλιτέχνιδα είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ο κόσμος τη εκτιμάει και δεν μπορεί να κρύψει τη λατρεία που έχει προς εκείνη.

Η τραγουδίστρια ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα στα τέλη του ’90 κι άρχισε κατευθείαν να εμφανίζεται σε νυχτερινά κέντρα. Με την επιτυχία που έκανε, τα άλμπουμ δεν άργησαν να έρθουν ούτε και τα κομμάτια που τραγουδάμε πλέον δύο δεκαετίες. Πού Περπατάς, Ένα Σπίτι Καίγεται, Σου βάζω Δύσκολα, Επιτέλους κι αργότερα Τις Δύσκολες Στιγμές, Αν Υπάρχει Παράδεισος, Μία Κόκκινη Γραμμή και πολλά άλλα είναι μόνο μερικές από τις επιτυχίες που έκανε η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια.

Ωστόσο, αυτό που επίσης έχουμε παρατηρήσει είναι ότι όσο περνούν τα χρόνια όλο και περισσότερες αλλαγές παρατηρούμε στο πρόσωπό της που σε κάνουν να υποθέτεις ότι λογικά έχει επέμβει με κάποια πλαστική επέμβαση.

Χτες το βράδυ, λοιπόν, η Θεοδωρίδου μας κράτησε συντροφιά με τα τραγούδια της στην τηλεόραση και το Twitter ήταν πλήρως συντονισμένο. Πέρα από τις επευφημίες και τη νοσταλγία, στο επίκεντρο βρέθηκε η εξωτερική της εμφάνιση και η αλλαγή του προσώπου της και τα σχόλια δεν είχαν προηγούμενο.

https://www.instagram.com/p/CAgLa-iJXrJ