Τι ακριβώς έχει συμβεί με το πρόσωπο της Khloe Kardashian; Νέες πλαστικές;

Τι ακριβώς έχει συμβεί με το πρόσωπο της Khloe Kardashian; Νέες πλαστικές;

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε και πάλι το τελευταίο διάστημα η Khloé Kardashian. Η μικρότερη από τις κόρες του δικηγόρου Kardashian και της Kris Jenner βρέθηκε εν μέσω πανδημίας να διαψεύδει πως είναι έγκυος για δεύτερη φορά, να πρέπει να στηρίξει τον πατέρα του παιδιού της Tristan Thomspon ο οποίος βρέθηκε να κάνει μηνύσεις σε γυναίκα που υποστήριζε πως είναι έγκυος από αυτόν.

Και μόλις χτες, η 35χρονη Khloe βρέθηκε να απαντά σε σχόλια των fans της για την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της. Κι όταν λέμε τεράστια, το εννοούμε! Βλέπεις η Khloe από μικρή ήταν το ασχημόπαπο των Kardashians. Αυτό άλλαξε όταν η Khloe αποφάσισε πρώτα να αλλάξει το σώμα της.

Η Koko έχασε τα περιττά κιλά, γυμνάστηκε όσο ποτέ και έχτισε ένα σώμα που θα ζήλευαν και οι αδερφές της. Από την άλλη, αυτή τη στιγμή στο στόχαστρο βρίσκεται και το πρόσωπο της μικρής Kardashian. Δεν είναι άλλωστε μυστικό πως οι αδερφές λατρεύουν τις πλαστικές και έχουν πειράξει ό,τι μπορούν να πειράξουν.

«Location: under bitches skiiiinnnnn», έγραψε η Koko και δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της.

Έλα όμως που τα μαλλιά δεν είναι η μεγαλύτερη αλλαγή στο πρόσωπο της 35χρονης που ήθελε απλά να μας πει πως από ξανθιά έγινε καστανή.



Τα σχόλια εποκεντρώθηκαν στο γεγονός πως η Κλόε θα βγει από την καραντίνα και δεν θα την γνωρίζουμε.