Μαρία – Μπέλλος MasterChef: Η μεγάλη αποκάλυψη για τη σχέση τους από παίκτρια του παιχνιδιού

Μαρία – Μπέλλος MasterChef: Η μεγάλη αποκάλυψη για τη σχέση τους από παίκτρια του παιχνιδιού

Η πληροφορία που «αθωώνει» τη Μαρία.

Το MasterChef φαίνεται να έχει κατακτήσει για τα καλά την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού. Η μάχη των παικτών για μια ποδιά στην κουζίνα του παιχνιδιού είναι μεγάλη, γι’ αυτό και προσπαθούν πάντα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτός, όμως, δεν είναι ο μοναδικός λόγος που παρακολουθούμε κάθε προβολή και που είμαστε συντονισμένοι στους δέκτες.

Το σόου δίνει στον κόσμο πολλά περισσότερα από τις συνταγές που εμπνέονται και εκτελούν οι συμμετέχοντες στις διάφορες δοκιμασίες τους. Τόσες διαφορετικές προσωπικότητες μέσα στον ίδιο χώρο αναμενόμενο είναι ότι θα έχουν κόντρες μεταξύ τους. Δε γίνεται όλοι να συμπαθούν όλους κι ο καθένας το δείχνει με διαφορετικό τρόπο. Άλλοι είναι πιο οξύθυμοι, άλλοι πιο διαλλακτικοί, όμως, ο καθένας με τον τρόπο του θα δείξει αυτά που νιώθει.

Πέρα από τις κόντρες, είδαμε και κάποιους ανθρώπους να έρχονται πιο κοντά. Η Μαρία Μπέη κι οΔημήτρης Μπέλλος είναι δύο τέτοιοι άνθρωποι και με το που κυκλοφόρησε η πληροφορία περί σχέσης, όλοι οι fans ξεσάλωσαν. Πέρα από αυτούς που είδαν με καλό μάτι το ειδύλλιο, υπήρχαν και πολλοί που θεώρησαν ότι είτε και οι δύο το κάνουν επίτηδες είτε ότι η Μαρία προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τρόπους για να προχωρήσει στο παιχνίδι.

Οι πρώην παίκτες είπαν τη δική τους άποψη για την όλη ιστορία. Συγκεκριμένα η Μαγδαληνή αποκάλυψε μία πολύ σημαντική πληροφορία που φαίνεται να αθωώνει τη Μαρία.




«Δε νομίζω η Μαρία να δημιούργησε βάση στρατηγικής τη σχέση της, γιατί, όταν ξεκίνησε το φλερτ, δεν ήξερε καν αν θα μπει στο σπίτι. Δηλαδή, ήταν προ bootcamp. Πρέπει να ήταν στη Θεσσαλονίκη στις οντισιόν»

Θυμήσου και μερικές από τις φωτογραφίες της Μαρίας και του Μπέλλου από το παιχνίδι.