Η Άννα Μαρία Ηλιάδου μας έδειξε τον σύντροφό της και δεν μπορούσε να κρύψει τον έρωτά της

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου μας έδειξε τον σύντροφό της και δεν μπορούσε να κρύψει τον έρωτά της

Μα πόσο ερωτευμένα είναι τα παιδιά.

Το Greece’s Next Top Model έχει βγάλει πολλές celebrities όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει να φέρνει στο προσκήνιο συνεχώς νέα πρόσωπα. Σε κάθε σεζόν, οι συμμετέχουσες είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, δίνοντάς μας πλούσιο υλικό για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά τους. Η κάθε μία με τον τρόπο της μας έδειχνε γιατί έπρεπε να είναι η νικήτρια του παιχνιδιού, αλλά τελικά εκ των πραγμάτων δεν τα κατάφερναν όλες.

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου δεν ήταν σε αυτές τις περιπτώσεις. Το «ελάφι» εκείνου του κύκλου εντυπωσίασε εξαρχής τους πάντες και οι φωτογραφίσεις της έπαιρναν συνήθως τα πιο θετικά σχόλια. Ώσπου έφτασε στον τελικό και διέπρεψε στις δοκιμασίες που έπρεπε να κάνουν, καταφέρνοντας έτσι να φτάσει στην κορυφή του παιχνιδιού και να αναδειχθεί στο επόμενο GNTM.

Αφότου βγήκε από το παιχνίδι, το μοντέλο έβαλε κατευθείαν μπροστά την καριέρα του και ο λογαριασμός που έχει στο Instagram φιλοξενεί συχνά πόζες της, όμως, πριν από λίγο αποφάσισε να μοιραστεί κάτι άλλο με τους followers της: ένα βίντεο του συντρόφου της, Τάσου.

Η Άννα Μαρία φαίνεται να βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο στη θέση του συνοδηγού και, αφού τον τράβηξε, είπε να βάλει και μία καρδούλα για να μας δείξει πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.




Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις φωτογραφίες της Άννας Μαρίας που μπορεί να έχεις ξεχάσει.