Αγνώριστος και κούκλος σήμερα ο γιος της Αννέτας από το Είσαι Το Ταίρι Μου

Νατάσσα Σχοινά
Αγνώριστος και κούκλος σήμερα ο γιος της Αννέτας από το Είσαι Το Ταίρι Μου

Δε θα τον καταλάβεις με τίποτα.

Σήμερα θα πάμε αρκετά χρόνια πίσω, σε μια σειρά που, όταν κυκλοφόρησε το 2001, έκανε όλον τον κόσμο να τη λατρέψει για την ευστροφία της και τους εξαιρετικούς χαρακτήρες που σύστησε στο κοινό. Η Βίκυ Σταυροπούλου aka η πραγματική Στέλλα πήρε τη θέση της Βίκυς (Κατερίνα Λέχου) στο σπίτι της οικογένειας του αρραβωνιαστικού της, Νίκου (Αλέκος Συσσοβίτης), κάνοντάς τους να τη λατρέψουν ως το νέο μέλος τους μέχρι τελικά ο γιος τους να επιστρέψει από την Αυστραλία και να προσπαθήσει να ξεδιαλύνει την κατάσταση όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Στο μεσοδιάστημα όλων αυτών, είδαμε το crush της με τον Σωτήρη και τον Αλέξη Γεωργούλη στα καλύτερά του, την Αννέτα κι όλο το υπόλοιπο σόι να βρίσκεται σε μία κατάσταση διαρκής ατάκας που προσέφερε γέλιο στους απανταχού τηλεθεατές που βρίσκονταν συντονισμένοι στις οθόνες τους για κάθε νέο επεισόδιο.

Θυμάσαι, για παράδειγμα, τον γιο της Αννέτας και του Παναγιώτη, Μιλτιάδη; Τον μικρό υποδύθηκε ο Παναγιώτης Φιλιππαίος και, πέρα από το ότι ήταν γλυκύτατος, φαινόταν να έχει μεγάλο ταλέντο στην υποκριτική. Δεν ήταν λίγες οι φορές που γελάσαμε όχι μόνο με το σενάριο που του είχαν ετοιμάσει, αλλά και με το ξεκαρδιστικό ύφος που έπαιρνε σε κάθε του σκηνή.

Σήμερα, λοιπόν, σχεδόν 20 χρόνια μετά την προβολή της αγαπημένης σειράς, ο Φιλιππαίος δηλώνει graphic designer και περήφανος μπαμπάς μιας γάτας και είναι πραγματικά αγνώριστος σε σχέση με αυτό που τον είχαμε συνηθίσει.

Μπες στην παρακάτω gallery να δεις τις φωτογραφίες του.