Ο Κοκλώνης τραγούδησε με την Άντζελα Δημητρίου και το Twitter απελπίστηκε

Ο Κοκλώνης τραγούδησε με την Άντζελα Δημητρίου και το Twitter απελπίστηκε

Τα tweets για το Just The Two Of Us που σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Σαββατόβραδο χτες και το Just The Two Of Us έφτασε ξανά στις οθόνες μας προβάλλοντας το νέο επεισόδιο κι ακόμα περισσότερες προσπάθειες από τους συμμετέχοντες για να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή και να αποσπάσουν έναν καλύτερο βαθμό και τον κόσμο για να τους ψηφίσει. Και αυτό ακριβώς έγινε.

Οι παίκτες βγήκαν με τους παρτενέρ τους και ερμήνευσαν τραγούδια κάθε είδους. Άλλοι τα πήγαν καλύτερα από τους υπόλοιπους, με μερικούς από αυτούς να ανήκουν στους συνήθεις υπόπτους. Η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό δε μας απογοήτευσαν, όχι στο επίπεδο του Cry Me A River που είχαμε μείνει να κοιτάμε την οθόνη, αλλά και πάλι το επίπεδο κρατήθηκε ψηλά.

Έτσι όπως περνούσε η ώρα, όμως, συνέβη κάτι που μας έφερε προ εκπλήξεως. Η Άντζελα Δημητρίου βγήκε στη σκηνή να τραγουδήσει και ξαφνικά πίσω της εμφανίστηκε και ο Νίκος Κοκλώνης που με ένα μικρόφωνο στα χέρια τη συνόδευσε στο ερμηνευτικό κομμάτι.




Το Twitter διχάστηκε πολύ βλέποντας το θέαμα, με κάποιους πιο φανατικούς του παρουσιαστή να τον εκθειάζουν και άλλους να μην πιστεύουν στα μάτια τους. Αυτοί οι τελευταίοι φαίνεται να ένιωσαν κάποια απελπισία κι έτσι αποφάσισαν να πιάσουν τα πληκτρολόγια στα χέρια τους και να κάνουν απίστευτα σχόλια.

Συγκεντρώσαμε αρκετά από αυτά που δεν πέρασαν απαρατήρητα και θα τα βρεις στην παρακάτω gallery.