Κέισι Μίζιου: Αντέχεις να τη δεις ως αγόρι στο challenge που σαρώνει το διαδίκτυο;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κέισι Μίζιου: Αντέχεις να τη δεις ως αγόρι στο challenge που σαρώνει το διαδίκτυο;

Θα έφτανε λες στον τελικό του αντρικού GNTM;

Κέισι Μίζιου: ένα όνομα, μια ιστορία. Η μελαχρινή καλλονή που γνωρίσαμε πέρυσι μέσα από το Greece’s Next Top Model, ακολουθεί πιστά το όνειρό της για μια καριέρα στο modelling και μέχρι στιγμής μας έχει αποδείξει πως τα πηγαίνει περίφημα. Ασχολούταν με τον χώρο αυτό προτού πάει στις οντισιόν του reality μοντέλων, και μέσα από το GNTM κατάφερε να εξελίξει αυτό που θέλει και να εξελιχθεί η ίδια. Ήταν μία από τις πιο γοητευτικές κοπέλες του παιχνιδιού και το πείσμα και η θέλησή της κατάφεραν να τη φτάσουν μέχρι τον τελικό.

Η Κέισι τα πήγε ομολογουμένως πάρα πολύ καλά μέσα στο παιχνίδι, και η καλή της πορεία συνεχίστηκε και έξω από το reality μοντέλων. Έχει κάνει κάποιες εξαιρετικές θα λέγαμε δουλειές, όμως κι εκείνη όπως πολύς κόσμος δεν γινόταν να μην ακολουθήσει το top καλοκαιρινό trend στο Instagram. Ναι, ναι καλά κατάλαβες. Η μελαχρινή καλλονή μετέτρεψε τον εαυτό της σε αγόρι όπως τόσοι και τόσοι celebrities και βάζουμε στοίχημα πως αν έπαιρνε φέτος μέρος στο αντρικό Greece’s Next Top Model θα κέρδιζε σίγουρα.

Τη φωτογραφία της ανέβασε σε μορφή story στο Instagram account της το βράδυ της Παρασκευής και αλήθεια σου λέμε πάθαμε πλάκα. Οκ, θα μπορούσαν να λείπουν τα τσουλούφια της από τη φωτογραφία, όμως θα έπειθε πολύ και σαν αγόρι. Και στην τελική ας βγει η κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model 3 και ας μας πει, περνάει στο bootcamp με 4 «ναι» ή όχι;