#J2Us: Η Δέσποινα Βανδή έπαθε Jennifer Lopez και ιδού η απόδειξη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
#J2Us: Η Δέσποινα Βανδή έπαθε Jennifer Lopez και ιδού η απόδειξη

Ήταν ωστόσο καλλονή

Το Just the 2 of Us είναι αυτό το πρόγραμμα που τα βράδια του Σαββάτου που δεν έχουμε κανονίσει κάτι κερδίζει στις λεπτομέρειες το Netflix και μας κρατάει συντροφιά, με πίτσα, μπύρες (μπορεί και κρασί) και παγωτό σίγουρα. Μετά βέβαια βλέπουμε η Δέσποινα Βανδή και αναρωτιόμαστε γιατί φάγαμε όσα φάγαμε παρακολουθώντας το. Η γυναίκα είναι κορμάρα και μας το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές όλο αυτό το διάστημα. Η καραντίνα την έβαλε σε τάξη, και παρά το γεγονός πως μαγείρευε συνεχώς έφτιαξε ένα σώμα α-πί-στευ-το!

Χθες ήταν ο προημιτελικός του reality μουσικής και θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σου. Το παρακολουθήσαμε, αλλά ήταν σα να μην το παρακολουθήσαμε γιατί απλά στην περισσότερη διάρκεια (οκ ναι δεν το είδαμε όλο) είχαμε αποσβολωθεί κοιτάζοντας τη Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή τραγουδίστρια και μαμά δύο φανταστικών παιδιών εχθές στο live έπαθε Jennifer Lopez και seriously ήταν μια καλλονή. Και θα εξηγηθούμε ευθύς αμέσως για το τι εννοούμε.



Θυμάσαι τον περασμένο Σεπτέμβρη τη Jennifer Lopez που περπάτησε στο catwalk του οίκου Versace φορώντας ένα φόρεμα που είχε βάλει ξανά 20 χρόνια πριν στα Grammys; Εκεί η JLo μας έκανε ειλικρινά να την προσκυνήσουμε. Αυτό ακριβώς λοιπόν συνέβη χθες και με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία πραγματικά έπαθε JLo, φορώντας ένα παρόμοιο φόρεμα με λεοπάρ print το οποίο άφηνε εκτεθειμένο το καλλίγραμμο κορμί της.



Η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες από το look της στο Instagram account της και ήταν πραγματικά σα να βλέπαμε ξανά τη Jennifer Lopez. OMG! Βλέπουμε τα πόδια της και απλά δεν μπορούμε να πάρουμε το βλέμμα μας από πάνω της (και δεν θέλουμε κιόλας για να είμαστε ειλικρινείς).