Χώρισαν Χαρά Παππά και Μπουράκ Χακί: Η απιστία και η διαγραφή φωτογραφιών

Πατούλια Κατερίνα
Χώρισαν Χαρά Παππά και Μπουράκ Χακί: Η απιστία και η διαγραφή φωτογραφιών

Ο χωρισμός ήρθε μετά από 3,5 χρόνια

Αυτό κι αν είναι καλοκαίρι ανατροπών και χωρισμών. Η καραντίνα φαίνεται πως στοίχισε και στην σχέση της Χαράς Παππά από το GNTM 2 με τον Τούρκο ηθοποιό και γόη Μπουράκ Χακί.

Ο ίδιος ο γόης της τούρκικης τιβί, μίλησε για τον χωρισμό που ήρθε λίγο πριν τον γάμο.

Ο Μπουράκ, 48 ετών σήμερα, δήλωσε σε τούρκικο κανάλι:

«Χωρίσαμε με την Χαρά αλλά οι φήμες ότι με απάτησε με άλλον στην Ελλάδα είναι μόνο φήμες, η Χαρά είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Ζήσαμε μαζί 3,5 όμορφα χρόνια αλλά αυτό δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα αλλά αυτό δεν γινόταν και με την απόσταση λόγω της καραντίνας, η σχέση πάγωσε και μου ζήτησε να χωρίσουμε».
Ο Μπουράκ ανέφερε μάλιστα πως στα δύο χρόνια που η Χαρά έμεινε στην Τουρκία δεν κατάφερε να τελειοποιήσει τα Αγγλικά της και να προχωρήσει στη δουλειά της.



Σου θυμίζουμε πως ο Τούρκος ηθοποιός είχε κάνει και πρόταση γάμου στην Χαρά, η οποία ζούσε μαζί με τον ίδιο και το παιδί του Μπουράκ στην Τουρκία και φορούσε κανονικά το μονόπετρο που εκείνος της είχε χαρίσει.

Όσο για τις κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού στο Instagram, οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να διαχειριστούν εντελώς διαφορετικά τον χωρισμό. Τι εννοούμε;