Η Νατάσσα Θεοδωρίδου ποζάρει με τις δύο κόρες της και ρίχνει το Instagram

Πατούλια Κατερίνα
Η Νατάσσα Θεοδωρίδου ποζάρει με τις δύο κόρες της και ρίχνει το Instagram

Μαμά και κόρες ποζάρουν μαζί πιο χαρούμενες από ποτέ

Δύο κόρες έχει αποκτήσει η Νατάσσα Θεοδωρίδου και οι ημέρες αυτές ήταν οι πιο ευτυχισμένες για την τραγουδίστρια. Βλέπεις η Θεοδωρίδου, εκτός από τραγουδίστρια είναι και μια τρυφερή μαμά και η επανένωση με τις δύο της κόρες την έκανε πανευτυχή.

Αν και δεν το συνηθίζει, η Θεοδωρίδου πόζαρε με την Χριστιάνα και την Αντριάννα στο Instagram και με ένα βίντεο στόρι μας εξήγησε πως η χαρά της δεν κρύβεται μιας και στο πλευρό της έχει πια και τα δύο της κορίτσια μαζί.

«Εγώ είμαι η πιο ευτυχισμένη μανούλα από σήμερα και πέρα, μιας και μετά από πολύ καιρό έχω τα δύο λουλουδάκια μου μαζί», αποκάλυψε η Νατάσσα.



Το πόσο τρυφερή μαμά είναι η Νατάσσα το καταλάβαμε άλλωστε και τις προηγούμενες ημέρες, που στάθηκε στο πλευρό της μεγάλης της κόρης, της 26χρονης σήμερα Χριστιάνας, καρπό της σχέσης της τραγουδίστριας με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα. Η Νατάσσα απάντησε με εξώδικα στα δημοσιεύματα που ήθελαν τη νεαρή φοιτήτρια να έχει σπείρει τον κορονοϊό στην Θεσσαλονίκη, μετά την επιστροφή της από το Λονδίνο και η τρυφερή μαμά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους δηλώνοντας:

«Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου και μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους, όπως είναι καλά και το δικό μου παιδί».

Όσο για την 19χρονη Αντριάννα, καρπό του γάμου με τον Αντρέα Φουστάνο, η νεαρή κοπέλα σπουδάζει στο τμήμα Φιλοσοφικής στο Πανεπιστήμιο της Καλαμάτας, κάνοντας περήφανη όχι μόνο την μητέρα της και την αδερφή της αλλά και τον πατέρα της.