Είδαμε τη Μαρία Μπέη χωρίς μακιγιάζ και δεν την αναγνωρίσαμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είδαμε τη Μαρία Μπέη χωρίς μακιγιάζ και δεν την αναγνωρίσαμε

Μαρία is that you;

Η Μαρία Μπέη είναι μία από τις παίκτριες του φετινού ΜasterChef που συζητήθηκε όσο καμία. Έκανε ιδιαίτερη αίσθηση από τις οντισιόν ακόμη όταν μπροστά στους κριτές παρουσίασε πιάτο, το οποίο συνοδευόταν από κόλλυβα. Η παίκτρια κέντρισε μάλιστα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού λόγω και του έντονου μακιγιάζ της, χαρακτηρίζοντας την ως το κοριτσάκι από την οικογένεια Adams. Στην πορεία και αφού άρχισαν οι πρώτες υπόνοιες για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μπέλλο, το κοινό άρχισε να διχάζεται με την συμπεριφορά της. Δεν ήταν η αγαπημένη του κοινού, δεν ήταν όμως και η πιο μισητή.

Μπορεί πολλές φορές οι ατάκες και οι σπόντες που πετούσε να μην ήταν οι σωστές, πόσο μάλλον όταν ότι κορόιδευε το έκανε και η ίδια, ωστόσο μας απέδειξε πως ήταν πολύ καλή σε αυτό που ήθελε να πετύχει στη μαγειρική, είτε είχε τον Μπέλλο από δίπλα της για συμβουλές, είτε όχι. Όπως ήδη σου αναφέραμε πέρα από τον χαρακτήρα της, το πολύ έντονο μακιγιάζ της ήταν ακόμη κάτι που συζητήθηκε. Πραγματικά το make up look αυτό την έκανε άλλο άνθρωπο, και όπως καταλαβαίνεις όταν την είδαμε χωρίς μακιγιάζ παραξενευτήκαμε εντελώς. Ήταν τελείως άλλος άνθρωπος.

Η Μαρία Μπέη έκανε ένα story στο Instagram account της στο οποίο ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αλήθεια ήταν μια άλλη. Παραλίγο να μην την αναγνωρίσουμε χωρίς το έντονο smokey eye, το contouring και τον κόκκινο κραγιόν. Πάντως αν τη δεις προσεκτικά και χωρίς το μακιγιάζ πάλι θυμίζει την κόρη από την οικογένεια Adams. Διαχρονική και ιδιαίτερη ομορφιά.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.