Μενεγάκη: Η στιγμή που η Μαρίνα ζητά την αγκαλιά του μπαμπά της

Πατούλια Κατερίνα
Μενεγάκη: Η στιγμή που η Μαρίνα ζητά την αγκαλιά του μπαμπά της

H μικρή Μαρίνα έκλεψε τις εντυπώσεις

Τον αγαπημένο της Μάκη, είχε στο φινάλε της χθεσινής τελευταίας εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη. Η 50Χρονη παρουσιάστρια, έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον Μάκη ενώ δίπλα στον αγαπημένο της ήταν και τα τέσσερα παιδιά της.

Ο φακός μας έδειξε ξεκάθαρα τον Άγγελο, την Βαλέρια, την Λάουρα και φυσικά την πεντάχρονη και κατάξανθη Μαρίνα.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου, είναι το πιο μικρό παιδί της Ελένης, καρπός της σχέσης της με τον Ματέο και μεγάλη αδυναμία της παρουσιάστριας, μιας και μας δείχνει αρκετά συχνά στο Ιnstagram πόσο έχει μεγαλώσει. Η Μαρίνα γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου του 2015 και από τότε έχει γεμίσει με απέραντη ευτυχία τους γονείς της αλλά και τα αδέρφια της.



Αυτή τη φορά είδαμε Live την μικρή Μαρίνα, η οποία όμως κάποια στιγμή κουράστηκε. Καθώς η Ελένη μιλούσε, ένα γενικό πλάνο στο στούντιο, έδειξε το μικρό κορίτσι να αναζητά την αγκαλιά του μπαμπά του εμφανώς κουρασμένο.

Ο τρυφερός μπαμπάς μιλά στο κορίτσι και προσπαθεί να την ηρεμήσει ενώ το πλάνο φεύγει από εκεί και δεν βλέπουμε τη συνέχεια.

Πάντως η Ελένη συνέχισε κανονικά την εκπομπή μέχρι τις 4 στον Alpha και τα νούμερα τηλεθέασης της χθεσινής εκπομπής την δικαίωσαν.