Ήβη Αδάμου: Το καλοκαίρι τη βρήκε φανερά αδυνατισμένη και ανανεωμένη

Πατούλια Κατερίνα
Ήβη Αδάμου: Το καλοκαίρι τη βρήκε φανερά αδυνατισμένη και ανανεωμένη

Η 26χρονη είναι όμορφη από ποτέ

Η καραντίνα ξεκάθαρα ωφέλησε την Ήβη Αδάμου. Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, που έκλεισε λίγο νωρίτερα εξαιτίας του κορονοϊού, η 26χρονη τραγουδίστρια κατάφερε να ξεκουραστεί και να είναι πια μετά το lock down πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Σου θυμίζουμε πως η νεαρή τραγουδίστρια έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν δύο χρόνια, στις 13 Ιουνίου του 2018, φέρνοντας στον κόσμο την κορούλα της, καρπό της μακροχρόνιας σχέσης της με τον Μιχάλη Κουινέλη.

Ήβη και Μιχάλης, μαζί με την κορούλα τους μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα στην Αθήνα και την Αλεξανδρούπολη και εκείνη έχει ξεκινήσει ήδη τις καλοκαιρινές της διακοπές κάνοντας μπάνια στη θάλασσα. Οι 190 χιλιάδες followers που ακολουθούν το κορίτσι με την εκπληκτική φωνή και την εξίσου εντυπωσιακή παρουσία έχουν την ευκαιρία μέσα από το Instagram να παρακολουθούν την Αδάμου και στην πραγματική της ζωή εκτός πίστας.

Με τα πρώτα μπάνια ήρθαν και οι πρώτες πόζες με μαγιό αλλά και οι βραδινές πόζες με στενό τζιν και κοντό μπλουζάκι. Εκεί φάνηκε και άκρως ανανεωμένη, μαυρισμένη και αδυνατισμένη. Δες τις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβεις.