Ελένη Μενεγάκη: «Μη με παρεξηγήσετε... θα είμαι πάντα η Ελένη σας»

Ελένη Μενεγάκη: «Μη με παρεξηγήσετε... θα είμαι πάντα η Ελένη σας»

Το νέο μακροσκελές μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη 24 ώρες μετά το τηλεοπτικό της «αντίο»

Έχουν περάσει σχεδόν 24 ώρες από τη στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε τα φώτα του πλατό έχοντας στο πλευρό της συνεργάτες ετών αλλά και την οικογένειά της. Η βασίλισσα της τιβί είπε το δικό της τηλεοτπικό αντίο χωρίς να γνωρίζει ακόμα αν θα επιστρέψει ή όχι στο μέλλον.

Θέλει να είναι ελεύθερη... να μην έχει πρόγραμμα και να απολαύσει για λίγο την ζωή της. Αυτή ήταν και η αρχική της απόφαση. Σήμερα επέστρεψε στα social media με ένα μακροσκελές μήνυμα, αρκετά συγκινητικό θα λέγαμε.



Τι ακριβώς έγραψε;

«Λίγες στιγμές ακόμα από χτες ...στιγμές εκτός τηλεοπτικού φακού... λίγο πριν την εκπομπή και μέσα από την εκπομπή πίσω από τις κάμερες! Η αγκαλιά και τα χαμόγελα με τον σκηνοθέτη της τελευταίας μου χρονιάς ( Νίκο Αγγελόπουλε ήσουν υπέροχος , σ ευχαριστώ που με συνόδεψες με αγάπη,φροντίδα,υπομονή και γέλιο)...η αγκαλιά της Λάουρας μου...η φωτό που είμαστε όλοι μαζί την ημέρα της γιορτής μου ( όταν ανακοίνωσα ότι φεύγω ) τότε που ξάφνιασα για άλλη μια φορά τους συνεργάτες αλλά κ την οικογένεια μου...το ήξεραν αλλά ...και οι κάμερες ... πάντα στην ζωή μου ... κι εγώ εκεί για εσάς και εσείς για εμένα! Τώρα σιγά σιγά θα κάνω λίγο πίσω από τα φώτα και τις κάμερες... θα πάρω τον χρόνο μου....εδώ θα τα λέμε πια... χωρίς πρόγραμμα και ραντεβού,αυθόρμητα,μπορεί να σας ανεβάζω 10 φωτός στην σειρά ή μπορεί να χάνομαι για μέρες....μη με παρεξηγήσετε...θα είμαι πάντα η Ελένη ...σας !»